Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Πάτρα: Εξώδικο έστειλε η Πισπιρίγκου στον Δασκαλάκη – Τι του ζητάει

Πάτρα: Εξώδικο έστειλε η Πισπιρίγκου στον Δασκαλάκη – Τι του ζητάει

κεταμίνη Κατερινόπουλος Πάτρα Ίριδα Γαλεντέρης Λέων Πισπιρίγκου

Δεν σταματούν οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας καθώς αυτή την φορά η 33χρονη κατηγορούμενη αποφάσισε να στείλει μέσω του δικηγόρου της εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη.

Και ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης έχει απομονωθεί και δε μιλάει σε κανέναν δέχεται μια νέα έμμεση απάντηση από την πρώην γυναίκα του.

Το περιεχόμενο του κειμένου βγήκε στη δημοσιότητα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητάει από τον πρώην σύντροφό της να λύσει κάποιες εκκρεμότητες ενώ παράλληλα του ζητάει να μην έχει δικαιώματα πάνω σε κάποια ζητήματα.

Αναλυτικά το εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου
«Να μου γνωστοποιήσετε εγγράφως εάν προτίθεστε να αναλάβετε τη συντήρηση των τάφων των τέκνων μας, την αποπληρωμή των σχετικών με αυτούς οφειλών και την τοποθέτηση φωτογραφιών, διαφορετικά να προβείτε στην σχετική εξουσιοδότηση για τις συγκεκριμένες ενέργειες προς οποιαδήποτε από τα μέλη της οικογενείας μου, που θα αναλάβουν για λογαριασμό μου τις σχετικές φροντίδες.

Να πάψετε να χρησιμοποιείτε και να διαθέτετε σε τρίτους αναλυτικό λογαριασμό της σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας με αριθμό 69… που χρησιμοποιείτο αποκλειστικά από εμένα.
Να πάψετε να επιδίδεστε στην συστηματική διαρροή πληροφοριών που αφορούν την προσωπική μου ζωή.
Να προβείτε άμεσα στη μεταφορά του εν λόγω αριθμού – σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας στο όνομα της αδερφή μου, Δήμητρας Πισπιρίγκου.

Να προχωρήσετε στην κάλυψη της οφειλής που με βαρύνει αναφορικά με τη συσκευή κινητής τηλεφωνία τύπου, που χρησιμοποιείτε, άλλως να παραδώσετε άμεσα τη συγκεκριμένη συσκευή σε οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς μου που θα την παραλάβει για λογαριασμό μου.

Να δηλώσετε εγγράφως εάν επιθυμείτε να αναλάβετε αντικείμενα από το κοινό μας νοικοκυριό και, σε θετική περίπτωση, να μου παραδώστε λίστα των συγκεκριμένων αντικειμένων, ώστε να νομιμοποιούνται στην παραλαβή των υπολοίπων, μέσω των μελών της οικογένειας μου που θα ενεργήσουν για λογαριασμό μου»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Καντέρ: «O Ερντογάν θα επιτεθεί μια μέρα στην Ελλάδα»

Ο Ενές Καντέρ μίλησε ανοικτά για τις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή του και κάλεσε τον Πρω…