Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Διαψεύδει το ιταλικό δημοσίευμα περί συμφωνίας με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ [vid]

Παναθηναϊκός: Διαψεύδει το ιταλικό δημοσίευμα περί συμφωνίας με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ [vid]

Ναζ Μήτρου Λονγκ

Διαψεύδεται κατηγορηματικά από πλευράς Παναθηναϊκού το ιταλικό δημοσίευμα περί συμφωνίας με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Ιταλικό δημοσίευμα ήρθε σήμερα το πρωί στο φως της δημοσιότητας σχετικά με συμφωνία του Ναζ Μήτρου-Λονγκ με τον Παναθηναϊκό. Όπως ανέφερε η ιταλική ιστοσελίδα «Bresiacanestro», οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια για συνεργασία από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα όπως ανέφερε η ιταλική ιστοσελίδα ο ομογενής γκαρντ, ο οποίος αγωνίζεται ως Καναδός στη Μπρέσια, θα αποκτούσε και ελληνικό διαβατήριο.

Ωστόσο, οι «πράσινοι» έσπευσαν άμεσα να διαψεύσουν τη συγκεκριμένη είδηση, τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή ο εν λόγω παίκτης δεν βρίσκεται στα μεταγραφικά τους υπόψιν. Τη τρέχουσα σεζόν ο Ελληνοκαναδός αθλητής μέτρησε με την Μπρέσια 16.6 πόντους (36.7% τριπ.), 4.5 ριμπάουντ, 4.7 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ως επιστέγασμα των πολύ καλών του φετινών εμφανίσεων με τη Μπρέσια, ο Ναζ Μήτρου Λόνγκ, αναδείχθηκε rookie της χρονιάς στην Ιταλία.

Τα στιγμιότυπα του Ναζ Μήτρου – Λόνγκ με τη φανέλα της Μπρέσια

Επιμέλεια θέματος: Βασίλης Μιχάλης
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…