Κεντρική Basket League Ολυμπιακός: Πάει για το «μπαμ» με Γκριγκόνις [vid]

Ολυμπιακός: Πάει για το «μπαμ» με Γκριγκόνις [vid]

Ολυμπιακός

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Alessandro Maggi, ο Ολυμπιακός εξετάζει τη περίπτωση του Γκριγκόνις. Πρόκειται για τον Λιθουανό φόργουορντ που αποχώρησε πριν τρεις μήνες από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο λόγος ήταν η εισβολή της χώρα στην Ουκρανία.

Το ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει συγκεκριμένα ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν παίζουν μόνοι τους για τον Λιθουανό. Ο παίκτης ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Euroleague με 8.5 πόντους, σχεδόν 2 ριμπάουντ και άλλες τόσες ασίστ. Το ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα κυμάνθηκε στο 43%!

Για τους Πειραιώτες, το όνομα του Λιθουανού δεν είναι άγνωστο. Τη περασμένη χρονιά οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την περίπτωση του. Τα χρήματα που του πρότειναν οι Ρώσοι έκαναν τη διαφορά. Έτσι, τον απέκτησαν ως ελεύθερο. Mόλις έλυσε το συμβόλαιο του με τη Ζαλγκίρις.

Μάλιστα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν αυτός που πέρσι προσπάθησε περισσότερο από κάθε άλλον να τον ντύσει στα Ερυθρόλευκα.

Ο Λιθουανός ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία του Άρβιντας Σαμπόνις. Τα πολύ καλά αθλητικά του προσόντα, η ενέργεια που βγάζει στο παρκέ και η μεγάλη δουλειά που έχει… ρίξει στο σουτ του, είναι τα δυνατά του «χαρτιά».

Φυσικά, πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση. Την οποία ο Ολυμπιακός  θα την κυνηγήσει, σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…