Κεντρική Γυναίκες Ολυμπιακός: Όλες οι εξελίξεις μετά το νταμπλ

Ολυμπιακός: Όλες οι εξελίξεις μετά το νταμπλ

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το νταμπλ μέσα στο κλειστό της Λεωφόρου. Την Τρίτη 17/5 έγινε και η απονομή του τροπαίου στις θριαμβεύτριες. Έκτοτε οι εξελίξεις έχουν αρχίσει να παίρνουν τη δική τους ξεχωριστή δυναμική.

Αρχικά να αναφέρουμε ότι ο Μάρτιν Ζίμπαρτς εφόσον ο Ολυμπιακός κατέκτησε το νταμπλ ανανέωσε αυτόματα τη συνεργασία του με τις «ερυθρόλευκες». Ήταν όρος του συμβολαίου το περασμένο καλοκαίρι και τηρήθηκε εκατέρωθεν. Όμως αποχωρίζεται τη Στέλλα Καλτσίδου. Η βοηθός του Έλληνα τεχνικού, αποχώρησε και αποχαιρέτησε την ομάδα. Μάλιστα υπάρχει και η προοπτική να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μπάσκετ ανδρών του Ολυμπιακού. Σε περίπτωση που δε συμβεί αυτό θα παραμείνει στο μπάσκετ γυναικών αλλά θα πάει σε ομάδα ως πρώτη προπονήτρια και επικεφαλής κάποιου τεχνικού τιμ.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με γνωστό Έλληνα τεχνικό για την  ένταξή του στο τεχνικό επιτελείο ως πρώτος βοηθός του Ζίμπαρτς.

Θα διατηρήσει τον κορμό του ο Ολυμπιακός;

Άλλα θέματα που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τις επόμενες ημέρες είναι εκείνα της διατήρησης του βασικού κορμού. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, φαίνεται να παραμένουν οι Νικολοπούλου, Δίελα και Βίτολα. Συζητήσεις αναμένεται να γίνουν με την Άννα  – Νίκη Σταμολάμπρου, η οποία είναι μεν κοντά στην παραμονή της, ωστόσο υπάρχουν όροι ανανέωσης στο συμβόλαιο που ήδη έχει. Μένει να δούμε αν οι εκατέρωθεν καλές προθέσεις θα σηματοδοτήσουν συμφωνία.

Ακόμα, οι ιθύνοντες της ομάδας του μεγάλου λιμανιού θα συζητήσουν τις επόμενες ημέρες τόσο με την Σπυριδοπούλου όσο και με την Αλεξανδρή. Ο Παναθηναϊκός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και για τις δυο στο πλαίσιο της τόνωσης του ελληνικού στοιχείου του. Ωστόσο όπως λένε οι πληροφορίες οι παίκτριες βάζουν πάνω από όλα τις συζητήσεις που θα γίνουν με τον Ολυμπιακό και μετά οτιδήποτε άλλο. Μάλιστα ο ΠΑΟ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και όχι συγκεκριμένη πρόταση.

Άλλη μια δύσκολη περίπτωση είναι εκείνη της Εβίνας Σταμάτη. Ο Ολυμπιακός προτίθεται να κρατήσει την αρχηγό του και εκείνη θέλει να τελειώσει την καριέρα της στο μεγάλο λιμάνι, στην ομάδα της καρδιάς της. Ωστόσο μένει να εκδηλώσει την πρόθεσή του και ο Μάρτινς Ζίμπαρτς που ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος.

Ακόμα, ο Ολυμπιακός θα είναι σε συζητήσεις με τη Μισέλ Πλουφ. Το τεχνικό επιτελείο είναι ικανοποιημένο με την παρουσία της Καναδής φόργουορντ, αλλά μένει να συζητηθεί το οικονομικό που είναι βασικός παράγοντας. Από την άλλη, η Χάμπλιν που είναι η έτερη Καναδή της ομάδας αναμένεται να αποχωρήσει, καθώς ο Ολυμπιακός ψάχνει κάτι καλύτερο στη θέση «5».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4)

Τα φώτα στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρό…