Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ολυμπιακός – Μονακό: Παρών ο «KD» στο Game 5

Ολυμπιακός – Μονακό: Παρών ο «KD» στο Game 5

kevin durant usa australia

O Κέβιν Ντουράντ θα είναι κανονικά στο ΣΕΦ για το Game 5 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και Μονακό. Ο «KD» θα δει από κοντά τον μεγάλο αγώνα!

Ο έγκυρος Γάλλος δημοσιογράφος, Μπενουά Κοσέ, «έριξε» τη βόμβα! Ο Κέβιν Ντουράντ αποφάσισε να ταξιδέψει στην Αθήνα για να δει το Game 5 του Ολυμπιακού με την Μονακό

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού λένε για παρουσία του στα VIP, δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη, τον Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Τι έγινε όμως κι ο «KD» αποφάσισε να δει από κοντά την προσπάθεια του Μάικ Τζέιμς; Με αυτόν συνδέεται με στενή φιλία. Ο super star του NBA δεν ακολούθησε την αποστολή της Μονακό (σ.σ.: ταξιδεύει όλη τη σεζόν με liar jet). Ούτε μπήκε σε κάποια άλλη ιδιωτική πτήση το πρωί της Τετάρτης 4 Μαΐου. Αντίθετα, επιβιβάστηκε στην ιδιωτική πτήση του μεγαλομετόχου της Μονακό, η οποία ξεκίνησε από τη Νίκαια το απόγευμα, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Αυτό σημαίνει πως ο φόργουορντ των Νετς πάτησε το πόδι του σε ελληνικό έδαφος μερικά μόλις λεπτά πριν από το τζάμπολ του Game 5. Το ταξίδι του, όπως καταλαβαίνετε, θα είναι αστραπή, αφού αναμένεται να αναχωρήσει επίσης άμεσα.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…