Κεντρική Basket League Οκάρο Γουάιτ: «Μακάρι να μην έχουμε άλλα προβλήματα ως το τέλος»

Οκάρο Γουάιτ: «Μακάρι να μην έχουμε άλλα προβλήματα ως το τέλος»

WHITE 1 scaled e1647118999250 jpg

Στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη τέθηκε ο Οκάρο Γουάιτ ο οποίος μίλησε στο blog του ΕΣΑΚE.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Οκάρο Γουάιτ:

«Γεια σε όλους,

Είναι θετικό το γεγονός ότι σιγά-σιγά όλα τα παιδιά μπαίνουν στην προπόνηση, καθώς είχαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Θεωρώ σημαντικό το να δουλεύουμε όλοι μαζί τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, που αποτελεί και τον μεγάλο μας στόχο. Μακάρι να μην έχουμε άλλα προβλήματα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Την περασμένη εβδομάδα ανταποκριθήκαμε σωστά σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, όπως ήταν εκείνο με τον Προμηθέα στην Πάτρα. Στόχος μας είναι να εμφανιζόμαστε καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα και αυτό θέλουμε να παρουσιάσουμε και στο ματς με τον Απόλλωνα. Μέσα από την καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις θέλουμε να δείχνουμε συνεχή βελτίωση προκειμένου να είμαστε δυνατοί στα πλέι οφ.

Ο Απόλλωνας διαθέτει ένα σκληρό σύνολο με ταλαντούχους παίκτες, ωστόσο αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Το ζητούμενο είναι να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση από την αρχή. Θέλουμε τη νίκη σε κάθε ματς από εδώ και πέρα ώστε στο τέλος να τα καταφέρουμε.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Okaro».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…