Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ο Παπαγιάννης 11ος ριμπάουντερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ

Ο Παπαγιάννης 11ος ριμπάουντερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ

Papagiannis jpg

Ο Γιώργος Παπαγιάννης συνεχίζει να «σκαρφαλώνει» στις ιστορικές, πράσινες λίστες του επαγγελματικού Πρωταθλήματος και μέσα από τον αγώνα της Πάτρας, έγινε ο 11ος ριμπάουντερ στην ιστορία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στη Stoiximan Basket League. Με τα οχτώ που είχε κόντρα στον Προμηθέα, έφτασε τα 673 και ξεπέρασε τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα που είχε 669 στην τετραετία 1998-2002.

Ακόμη ο διεθνής σέντερ με τις δύο τάπες που είχε, έγινε ο 24ος μπλοκέρ στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Έφτασε τις 152 και ξεπέρασε κατά μία τον Δημήτρη Παπανικολάου.

Κατά τα άλλα για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ…

*Ο Λευτέρης Μποχωρίδης με τους 10 πόντους που είχε κόντρα στον Προμηθέα, έφτασε τους 1.500 στον 245ο αγώνα του στη Stoiximan Basket League.

*Ο Ντάριλ Μέικον έκανε την πιο παραγωγική από τις 19 εμφανίσεις του με τους «πράσινους» στο Πρωτάθλημα. Αποτελούν ατομικά ρεκόρ περιόδου τόσο οι 29 πόντοι όσο και οι 30 βαθμοί του στο ranking. Τα προηγούμενα ήταν εκείνα των 21 πόντων και του 27 ranking στο προηγούμενο εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο Λαύριο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …