Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός το τρίτο εκτός έδρας αήττητο κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος

Ο Ολυμπιακός το τρίτο εκτός έδρας αήττητο κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος

πρωταθλήματος

Στην Πάτρα ολοκληρώθηκαν τα εκτός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού για την κανονική περίοδο, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν του Απόλλωνα Oscar και να διατηρούν το εκτός έδρας αήττητο τους. Είναι κάτι που κατάφεραν για δεύτερη φορά στην ιστορία τους, στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος, αφού πριν το φετινό 12/12, είχαν ως φιλοξενούμενοι το απόλυτο σε αυτή τη φάση του Πρωταθλήματος και στη σεζόν 2010-11 όταν έκαναν το 13/13.

 

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Stoiximan Basket League που τελείωσε αήττητη τα εκτός έδρας παιχνίδια της στην κανονική περίοδο, δύο φορές αφού αυτό το κατάφερε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μία, στην περίοδο 2017-18 κάνοντας το 13/13. Αυτή λοιπόν ήταν μόλις η τρίτη φορά στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος που μία ομάδα νίκησε σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της για την κανονική περίοδο.

 

Σε σχέση με τον σημερινό αγώνα, ο Ολυμπιακός σημείωσε την πέμπτη επίδοση 100% στις βολές για το φετινό Πρωτάθλημα τελειώνοντας το παιχνίδι με 9/9. Είχαν προηγηθεί το Περιστέρι Vitabiotics με 13/13 κόντρα στον Ιωνικό, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με 12/12 κόντρα στο Λαύριο Megabolt, ο ΠΑΟΚ Mateco με 6/6 στο ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και ο Άρης κόντρα στον Ολυμπιακό με 5/5.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …