Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ο λόγος που ο Δασκαλάκης έστειλε φωτογραφία από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς στην Ρούλα

Ο λόγος που ο Δασκαλάκης έστειλε φωτογραφία από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς στην Ρούλα

Η φωτογραφία από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς που είχε στείλει ο Μάνος Δασκαλάκης στη Ρούλα Πισπιρίγκου με στόχο να την «πικάρει» για την εξωσυζυγική σχέση της.

Μια φωτογραφία χρησιμοποίησε ο Μάνος Δασκαλάκης για να απαιτήσει από την Ρούλα Πισπιρίγκου να μην επικοινωνήσει ξανά μαζί του.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, ο 30χρονος άνδρας έστειλε στη σύζυγό του μια φωτογραφία από κάμερα κλειστού κυκλώματος που έδειχνε το σπίτι της σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα – Θεοδωροπούλου.

Η συνομιλία είχε ως εξής:

  • Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τι είναι αυτό;»
  • Μάνος Δασκαλάκης: «Το σπιτάκι της Κούτρα. Γι’ αυτό μην ξαναστείλεις».

Σύμφωνα με τον alpha, ο Μάνος Δασκαλάκης λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε μάθει για την εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι, με το ζευγάρι να ανταλλάσσει εκατοντάδες μηνύματα μέσω κινητών.

Με τη φωτογραφία αυτή ο Μάνος Δασκαλάκης θέλησε να δείξει στη σύζυγό του ότι είχε αποδείξεις για τις συναντήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου με άλλον άνδρα, καθώς αυτές γίνονταν στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς που βρισκόταν πάνω από το δικό τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η φωτογραφία εστάλη από τον Μάνο Δασκαλάκη στις 6 Απριλίου, δύο μόλις ημέρες προτού οδηγηθεί στο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Πέθανε σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας και επί σειρά ετών ρα…