Κεντρική Διεθνή Ο Κανάαν αποθέωσε τον… μετριοπαθή Πιστιόλη

Ο Κανάαν αποθέωσε τον… μετριοπαθή Πιστιόλη

Πιστιόλης Γαλατασαράι

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον προπονητή της Γαλατάσαραϊ, Ανδρέα Πιστιόλη, ο γκαρντ της ομάδας Αζάϊα Κανάαν. Ο Αμερικανός, τόνισε ότι ο Έλληνας τεχνικός έκανε πολύ καλή δουλειά κόντρα στην Εφές κι έτσι επιτεύχθηκε η ευρεία νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κανάαν

«Ο κόουτς έκανε ένα υπέροχο παιχνίδι. Μείναμε μαζί σε όλο το παιχνίδι. Ξέραμε ότι η Εφές θα ήταν έτοιμη και θα είναι πιο έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα. Ο προπονητής μας καθοδήγησε σωστά. Μας στέλνει στα σωστά σημεία για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τις ικανότητές μας στο καλύτερο δυνατό. Πιστεύουμε στον εαυτό μας. Όλο το τεχνικό τιμ και ο προπονητής πιστεύουν σε εμάς».

Από την άλλη, σύμφωνα με τον κόουτς Πιστιόλη, οι παίκτες του έκαναν μεγάλη νίκη, ωστόσο όπως είπε είναι απλώς το 1-0 στη σειρά.

Αναλυτικά το σχόλιο του Ανδρέα Πιστιόλη:

«Μόλις προηγηθήκαμε με 1-0. Δεν τελειώσαμε ακόμα. Δείξαμε τις δυνατότητές μας και δεν χάσαμε τη σοβαρότητά μας. Πρέπει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας σε υψηλά επίπεδα και να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Θα δούμε τα επόμενα δύο παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τις νίκες» είπε ο Έλληνας τεχνικός της «Γαλατά»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…