Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ο Έντι Τζόνσον δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό: «Aπό τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου στην Ελλάδα» [pic]

Ο Έντι Τζόνσον δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό: «Aπό τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου στην Ελλάδα» [pic]

Τζόνσον

Ο Έντι Τζόνσον σχολίασε το βίντεο του Κέβιν Ντουράντ από τους πανηγυρισμούς στο ΣΕΦ μετά τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four και ανέφερε πως στην Ελλάδα έζησε ένα από τα καλύτερα χρόνια της ζωής του.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 94-88 τη Μονακό στο ΣΕΦ και προκρίθηκε στο Final Four της Euroleague για 11η φορά στην ιστορία του. Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, οι φίλοι των Πειραιωτών ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και μπήκαν στο παρκέ, προκειμένου να αγκαλιάσουν τους πρωταγωνιστές. Και όλοι μαζί έγιναν ένα μεγάλο κουβάρι.

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν τα χθεσινά γεγονότα ήταν ο Αμερικανός παλαίμαχος παίκτης του NBA, Ολυμπιακού και σημερινός δημοσιογράφος Έντι Τζόνσον.

Ο Τζόνσον, έπαιξε για τους Πειραιώτες τη σεζόν 1994-95 και λατρεύτηκε όσο λίγοι ξένοι. Παίρνοντας τεράστια αγάπη από τον ερυθρόλευκο κόσμο. Αγάπη την οποία ο ίδιος ακόμα την ανταποδίδει. Ενώ όποτε βρίσκει την ευκαιρία πάντοτε νοσταλγεί το πέρασμά του από τη χώρα μας. Το οποίο συνοδεύτηκε από το πρωτάθλημα και την παρουσία στον τελικό του Final Four του Κυπέλλου Πρωταθλητριών απέναντι στη Ρεάλ στη Σαραγόσα.

Ο «Fast Eddie» σχολίασε το βίντεο του Κέβιν Ντουράντ από την ατμόσφαιρα του ΣΕΦ και είπε πως για τον ίδιο ο ένας χρόνος στην Ελλάδα ήταν από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής του. Ενώ δεν του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το… ντου των φιλάθλων για να πανηγυρίσουν με την ψυχή τους τον θρίαμβο.

Αναλυτικά το σχόλιο του Ένι Τζόνσον

«Καλώς ήρθατε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Το κάνουν με τον τρόπο τους και εσύ προσαρμόζεσαι ή φεύγεις, αλλά αν μείνεις, θα σε αγαπούν για πάντα. Ένα από τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου στην Ελλάδα!»

https://twitter.com/Jumpshot8/status/1521973451283595264

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…