Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Ο Χάμιλτον με τρία 40’/40’ απειλεί την επίδοση του Γιαννόπουλου

Ο Χάμιλτον με τρία 40’/40’ απειλεί την επίδοση του Γιαννόπουλου

Hamilton jpg

Ο Ντάνιελ Χάμιλτον συνέχισε το σερί με τα «40άρια ”» παρουσίας στο παρκέ, αφού στο χθεσινό ματς του Ιωνικού κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν το τρίτο του.

Δείτε αναλυτικά:

Ο Ντάνιελ Χάμιλτον συνεχίζει να γράφει «40άρια» λεπτά παρουσίας στα ματς του Ιωνικού αφού αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ Mateco ήταν το τρίτο του μετά από εκείνα με τον Ηρακλή την περασμένη Τετάρτη και τον Κολοσσό H Hotels εντός έδρας. Ο Αμερικανός δεν έχασε ούτε δευτερόλεπτο δράσης από αυτά τα τρία παιχνίδια της ομάδας του και «απειλεί» την επίδοση του Χάρη Γιαννόπουλο από τη σεζόν 2011-12.

Στη φετινή σεζόν και πέραν του Αμερικανού του Ιωνικού, άλλοι τρεις παίκτες δεν έχασαν δευτερόλεπτο δράσης από τα παιχνίδια των ομάδων τους και το έκαναν από μία φορά. Ήταν ο Μπράντον Γκάρετ στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό, ο Μάρεκ Ντολεζάι στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ηρακλή με την ΑΕΚ και ο Γιουτζίν Τζέρμαν στο εντός έδρας παιχνίδι του Ιωνικού με την ΑΕΚ.

Η τελευταία φορά που ένας παίκτης της Stoiximan Basket League είχε τρία ή περισσότερα παιχνίδια χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο δράσης, ήταν στην περίοδο 2011-12 όταν ο Χάρης Γιαννόπουλος ως παίκτης του Περιστερίου Vitabiotics έκανε τέσσερα ματς με 40’/40’. Το είχε κάνει κόντρα στον Άρη εντός, την Καβάλα εκτός, το Μαρούσι εντός και τον Ίκαρο εντός έδρας.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …