Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Νεκρός στα Εξάρχεια ο γιος του πρώην υπουργού Αργύρη Ντινόπουλου

Νεκρός στα Εξάρχεια ο γιος του πρώην υπουργού Αργύρη Ντινόπουλου

νεκρό σπίτι

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στα Εξάρχεια ο γιος του πρώην υπουργού Αργύρη Ντινόπουλου μόλις στα 33 του χρόνια.

Θρήνος για την οικογένεια του πρώην υπουργού, δημάρχου και δημοσιογράφου Αργύρη Ντινόπουλου καθώς ο 33χρονος γιος του βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια.

Οι συνθήκες του θανάτου του παραμένουν αδιευκρινιστές προς το παρόν με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για παθολογικά αίτια ενώ, στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης. Φως στα αίτια αναμένεται να ρίξει η νεκροψία.

Ο πατέρας του Αργύρης Ντινόπουλος και η οικογένεια του σύμφωνα με πληροφορίες τον έψαχναν στα τηλέφωνα όλο το πρωί και επειδή δεν απαντούσε πήγε στο σπίτι του γιου του όπου τον βρήκε νεκρό.

Ο 33χρονος Βασίλειος-Σπυρίδων γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989. Παιδί χαμηλών τόνων, από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για το παρκούρ, στο οποίο μάλιστα είχε διακριθεί.

Η είδηση του θανάτου του Βασίλη Ντινόπουλου προκάλεσε σοκ σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες ενώ σύμφωνα με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook οι οικείοι του θα τον αποχαιρετήσουν την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Η ανάρτηση που γνωστοποιεί ότι ο Βασίλης Ντινόπουλος είναι νεκρός

ΠΗΓΗ: dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…