Κεντρική NBA NBA: Στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
NBA

NBA: Στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

NBA Αντετκούνμπο

Στην καλύτερη πεντάδα του NBA για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ψηφίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ως απόρροια της νέας του εξαιρετικής χρονιάς με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέρυσι ήταν ο βασικός συντελεστής της κατάκτησης του πρωταθλήματος για τους Μιλγουόκι Μπακς. Τη φετινή σεζόν τα «Ελάφια» ήθελα πολύ να κάνουν το repeat. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στους ημιτελικούς της Ανατολής, από τους Μπόστον Σέλτικς.

Ο «Greek Freak» ήταν εντυπωσιακός και τη φετινή σεζόν τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση για τους Μπακς. Μπορεί η φετινή σεζόν να τελείωσε πρόωρα για τον ίδιο και την ομάδα του, ωστόσο για μια ακόμα σεζόν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην καλύτερη πεντάδα της φετινής σεζόν στο NBA. Μάλιστα εξασφάλισε την παρουσία του σε αυτή, σαρώνοντας στην σχετική ψηφοφορία. Ήταν ο μοναδικός παίκτης που είχε το 100/100 των ψήφων για την πρώτη πεντάδα.

Οι δύο εξαιρετικοί Ευρωπαίου του NBA, Νίκολα Γιόκιτς και Λούκα Ντόνσιτς είχαν 88/100 ψήφους. Την καλύτερη πεντάδα συμπληρώνουν οι Τέιτουμ και Μπούκερ των Σέλτικς και των Σανς αντίστοιχα.

Η δεύτερη καλύτερη πεντάδα αποτελούνταν από τους Εμπίντ, Μοράντ, Ντουράντ, Κάρι και ΝτεΡόζαν. Η τρίτη από τους Τάουνς, Λεμπρόν Τζέιμς, Κρις Πολ, Γιανγκ και Σιάκαμ.

Στην καλύτερη πεντάδα ο Αντετοκούνμπο:

https://twitter.com/NBAPR/status/1529257510481416192?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1529257510481416192%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.overfm.gr%2Fnba-stin-kalytera-pentada-tis-sezon-o-giannis-antetokounmpo%2F

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…