Κεντρική NBA Μπάτλερ: «Ξέραμε ότι θα κερδίσουμε στη Βοστώνη»
NBA

Μπάτλερ: «Ξέραμε ότι θα κερδίσουμε στη Βοστώνη»

butler 1 e1653728964401 jpg

Ο Τζίμι Μπάτλερ, ξεκαθάρισε μετά το παιχνίδι των Χιτ με τους Σέλτικς, ότι η ομάδα του θα είναι αυτή που θα κατακτήσει την περιφέρεια.

Οι Μαϊάμι Χιτ πήραν μεγάλο διπλό στη Βοστώνη και κάνανε το 3-3 στη σειρά, με το νικητή της ανατολικής περιφέρειας να κρίνεται σε game 7. Ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν ο MVP της αναμέτρησης και αυτό για ευνόητους λόγους.

Ο Σταρ των Χιτ, είχε 47 πόντους, 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ανέφερε ότι ήταν σίγουρος ότι η ομάδα του θα πάρει το «διπλό», αλλά είναι σίγουρος ότι θα νικήσουν και την περιφέρεια.

Δείτε τις δηλώσεις του:

«Δεν άκουσα τον θόρυβο που υπήρχε και τις ατάκες ότι θα αποκλειστούμε. Δεν προσέχω τι λέει ο καθένας, παρά μόνο τι λέμε στον οργανισμό των Χιτ».

«Ξέραμε ότι θα έρθουμε και θα πάρουμε την νίκη. Ξέρουμε ότι θα νικήσουμε και το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε μία ακόμα νίκη και μετά άλλες τέσσερις για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πρώτα όμως πρέπει να νικήσουμε την Κυριακή».

«Έλαβα ένα μήνυμα και μετά ένα τηλέφωνο από τον Γουέιντ πριν από το παιχνίδι. Μου είπε ότι μπορώ να τα καταφέρω. Ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται που είμαι τραυματίας και ότι πρέπει απλώς να συνεχίσω να χτίζω στην υστεροφημία μου. Αυτό σήμαινε πολλά για εμένα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…