Κεντρική Διεθνή Μπατίστ: «Πάντα θα έχει τη στήριξη μου ο Παναθηναϊκός, για να δουλέψω εδώ χρειάζονται αλλαγές»

Μπατίστ: «Πάντα θα έχει τη στήριξη μου ο Παναθηναϊκός, για να δουλέψω εδώ χρειάζονται αλλαγές»

Μπατίστ ΕΟΚ

Ο Μάικ Μπατίστ, μίλησε στη Cosmote TV για τη δουλειά του στο ΝΒΑ αλλά και για τον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος, δήλωσε ότι δεν για την ώρα δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να δουλέψει στους «Πράσινους», αλλά πάντα η ομάδα έχει τη στήριξη του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την δουλειά του στους Γουίζαρντς και το αν θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό: «Δεν ξέρω αν θα συμβεί αυτό. Όταν είσαι προπονητής θέλεις να δουλέψεις σε έναν οργανισμό που έχει το ίδιο όραμα με εσένα. Αν δεν υπάρχει αυτό τότε δεν θα δουλέψετε ως ένα. Αν συμβεί αυτό, θα δούμε».

«Αυτή τη στιγμή θα κάνω ό,τι μπορώ στο ΝΒΑ για να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Λατρεύω αυτό που κάνω, στους Γουίζαρντς είμαι ασίσταντ κόουτς και όταν δουλεύεις με παίκτες και κινείσαι μαζί τους, τους μελετάς και τους δείχνεις όλα όσα έχεις μάθει τόσα χρόνια είναι δύσκολο επειδή πάντα μαθαίνουν στα βιαστικά».

«Αυτό όμως είναι το NBA. Για αυτό παίρνουν τόσα πολλά λεφτά οι παίκτες, για να διαχειριστούν οι παίκτες όλες αυτές τις πληροφορίες και να αποδώσουν στο υψηλότερο επίπεδο».

Για το αν δέχθηκε πρόταση από τον Παναθηναϊκό: «Αυτά είναι απλώς φήμες. Σίγουρα όταν στην διοίκηση ήταν ο Αλβέρτης και ο Διαμαντίδης ήταν στον Παναθηναϊκό συζητούσαμε, αλλά σε διερευνητικό επίπεδο, η κάθε πλευρά συζητούσε για τις προθέσεις της άλλης».

«Έχοντας τόσα χρόνια σχέσης με τον Παναθηναϊκό δεν θέλω να πάρω μια συναισθηματική επιλογή. Aλλά την καλύτερη απόφαση για την καριέρα μου. Αν αυτό είναι εδώ, εντάξει. Αλλά ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά αυτή τη στιγμή. Ίσως στο μέλλον αυτό αλλάξει, θα δούμε. Πάντα θα έχω ανοιχτή αυτή την πόρτα».

«Η αγάπη μου για την ομάδα και αυτά που πετύχαμε είναι δεδομένα. Έτσι όπως δουλεύω πλέον μπορώ να δω τον εαυτό μου στον Παναθηναϊκό μόνο αν έχουμε τους ίδιους στόχους για νίκες και όσα άλλα ακολουθούν».

«Αν δεν ισχύει αυτό, είναι καλύτερα να υποστηρίζω την ομάδα από μακριά και να εύχομαι τα καλύτερα. Πάντα θα έχει την στήριξή μου ο Παναθηναϊκός, αλλά στο τέλος της ημέρας, πρέπει κάποια πράγματα να αλλάξουν για να συμβεί αυτό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Πρίφτης: Η Τόφας ανακοίνωσε τον Ρομπ Γκρέι

Η Τόφας του Δημήτρη Πρίφτη ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρομπ Γκρέι ο οποίος έμεινε ελεύθερο…