Κεντρική Γυναίκες Μίχα: Τα κορίτσια δεν εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους

Μίχα: Τα κορίτσια δεν εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους

Μίχα

Ο Πρωτέας Βούλας επιβλήθηκε του Πιερικού Αρχέλαου με 90-47 και επέστρεψε στην Α1 κατηγορία Γυναικών. Η προπονήτρια της ομάδας, Ελένη Μίχα, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Woman to woman» με την Μαριάννα Αξιοπούλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε η Ελένη Μίχα:

Για την κατάκτηση της ανόδου:

«Η προσπάθεια ξεκίνησε πριν την εμφάνιση της πανδημίας. Δυστυχώς περάσαμε όλοι αυτό το δεδομένο, παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Πρωτέα παρέμεινε σταθερή στους στόχους της και φέτος μάς δόθηκε η ευκαιρία να ολοκληρώσουμε τους στόχους που είχαμε όλη τη χρονιά, έστω και με έναν 2ο αγώνα μπαράζ και να πετύχουμε αυτό που ποθούσαμε δύο  χρόνια τώρα».

Για το αν ένιωσαν ανασφάλεια κατά τη διάρκεια της σεζόν για το στόχο τους: 

«Ναι, νιώσαμε στεναχώρια μετά το πρώτο μπαράζ με τον Εύνικο, αλλά όχι ανασφάλεια. Πιστεύαμε από την αρχή ότι θα ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας με επιτυχία. Δεν εγκαταλείψαμε τον στόχο μας ποτέ. Προστέθηκε ένα παραπάνω άγχος μετά τον Εύνικο, αλλά τα κορίτσια δεν εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους ποτέ».

Για το ότι ο Πιερικός Αρχέλαος έχει νεαρότερες παίκτριες: 

«Υπάρχουν νεαρά παιδιά που όντως δεν έχουν τις παραστάσεις των δικών μας κοριτσιών. Προέρχονται από ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα που κι αυτό ήταν επιβαρυντικό και το σημαντικό είναι ότι όταν σου λείπει μια τόσο καλή παίκτρια (σ.σ. Δήμητρα Τελίδου) σε αυτές τις κατηγορίες είναι και ψυχολογικά δύσκολο ν’ ανταπεξέλθεις, αλλά και τεχνικά, τακτικά».

Για την επόμενη χρονιά του Πρωτέα Βούλας στην Α1: 

«Υπάρχει ένα πλάνο σίγουρα. Θέλουμε αυτές τις μέρες να χαρούμε την άνοδο, να ηρεμήσουμε και θα σηκώσουμε μανίκια την αμέσως επόμενη εβδομάδα για να δούμε πώς θα κινηθεί η ομάδα τη νέα σεζόν. Οι πρώτες αποφάσεις είναι ότι η ομάδα θέλουμε να μείνει με το βασικό «κορμό» και στη συνέχεια θα δούμε πώς μπορούμε να ενισχυθούμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Τελικός πράξη 4η

Ο τέταρτος τελικός της Α1 γυναικών διεξάγεται σήμερα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 15:00…