Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται τα επεισόδια στο ΑΠΘ, τρεις συλλήψεις (βίντεο)

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται τα επεισόδια στο ΑΠΘ, τρεις συλλήψεις (βίντεο)

Εκτός παρκέ

Επεισόδια σημειώνονται εδώ και ώρες έξω από τη Σχολή Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ακόμα μια ημέρα έντασης στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με σοβαρά επεισόδια να λαμβάνουν χώρα στο ΑΠΘ.

Υπενθυμίζεται οτι εκεί βρίσκονται καθημερινά δυνάμεις της Αστυνομίας που επιτηρούν τη δημιουργία βιβλιοθήκης στον χώρο όπου για 30 χρόνια, μέχρι τον Ιανουάριο, υπήρχε κατάληψη και είχε διαμορφωθεί το γνωστό «στέκι» του Βιολογικού.

Μερίδα αντιεξουσιαστών και φοιητών που αντιδρούν στην παρουσία της αστυνομίας το μεσημέρι της Τρίτης (10/5) επιχείρησε να μπει στον χώρο, με τους αστυνομικούς να αποτρέπουν την προσπάθειά τους και να αποκλείουν την είσοδο του ΑΠΘ.

Μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου πέταξαν πέτρες προς το σημείο που γίνονται εργασίες ενώ αστυνομικές δυνάμεις έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών και πέταξαν κρότου λάμψης. Στη συνέχεια δυνάμεις της αστυνομίας έκαναν έφοδο εντός της Σχολής Θετικών Επιστημών και προχώρησαν σε μία προσαγωγή ενός ατόμου.

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σύμφωνα με πληροφορίες σε τρεις συλλήψεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…