Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Μαυρικίου: «Θα κάνουμε παιδί με την Ιλάειρα στην τουαλέτα του αεροπλάνου»

Μαυρικίου: «Θα κάνουμε παιδί με την Ιλάειρα στην τουαλέτα του αεροπλάνου»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε λίγο πριν την αναχώρηση της πτήσης του με την «Asian Express» με την Ιλάειρα Ζήση.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλαέρια Ζήση μίλησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιο λίγο πριν την αναχώρησή τους για το «Asian Express».

«Εγώ δεν φοβάμαι καθόλου, ο Μαυρίκιος μπορεί να βρει νερό στην έρημο», είπε αρχικά η Ιλάειρα με τον Μαυρίκιο να σχολιάζει: «Εδώ έπεισα την Ιλάειρα να με παντρευτεί, δεν θα πείσω τους ντόπιους να μας βοηθήσουν;».

Στη συνέχεια ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε σχετικά με το ριάλιτι: «Είναι ένας αγώνας δρόμου. Το ζευγάρι που θα αποχωρεί, θα είναι αυτό που είναι τελευταίο στην κούρσα. Όπως έχουμε δει και στο εξωτερικό που έχει παίξει το ριάλιτι, είσαι εντελώς μόνος σου. Πρέπει να ξυπνήσεις, να ξεκινήσεις, να τρέξεις. Η διαμονή είναι δύσκολη, γιατί αν χάσεις τις δοκιμασίες που υπάρχουν, θα πρέπει να πείσεις κάποιον να σε φιλοξενήσει. Αλλιώς στρωματσάδα».

Μιλώντας για τη σχέση τους και την επιθυμία να γίνουν γονείς η Ιλάειρα Ζήση ανέφερε: «Στην αρχή μου έλεγε συνέχεια ο Μαυρίκιος “να κάνουμε ένα μωρό”. Δεν μπορούσα να τον κρατήσω με τίποτα. Τώρα είμαι εγώ αυτή που λέει να κάνουμε ένα μωρό».

Από την άλλη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε με χιούμορ: «Εγώ της είπα να κάνουμε με το που τελειώσουμε το παιχνίδι. Σου δίνω και αποκλειστικό, στο αεροπλάνο που θα γυρνάμε, στην τουαλέτα μέσα».

Πηγή: dessou.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Αγωνία για 150 εγκλωβισμένους Έλληνες στο Σουδάν

Εγκλωβισμένοι 150 Έλληνες στο Σουδάν. Περίπου 150 Έλληνες βρίσκονται στο Σουδάν, που ζουν …