Κεντρική Β' Εθνική Μαχητές Πεύκων: Τα ηνία ο Μελετιάδης

Μαχητές Πεύκων: Τα ηνία ο Μελετιάδης

Μελετιάδης

Ο Ευρυπίδης Μελετιάδης θα αναλάβει τα ηνία της ανδρικής ομάδας τη νέα σεζόν, όπως ανακοίνωσαν οι Μαχητές Πεύκων. Στόχος της ομάδας τη φετινή χρονιά είναι να στηριχθεί στα δικά της παιδιά και για τον λόγο αυτό έδωσε τον πρώτο ρόλο στον προπονητή που ξέρει τις ακαδημίες του συλλόγου καλύτερα από τον καθένα.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του συλλόγου έχει συνειδητά αποφασίσει να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των υποδομών της και να συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων και ταλαντούχων αθλητών. Σε αυτήν την παραγωγική διαδικασία είναι σημαντικό να δίνεται εμπιστοσύνη στους δικούς μας αθλητές με την ευκαιρία να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής σε πολλή νεαρή ηλικία. Αυτή η σύνδεση γίνεται ευκολότερα όταν υπάρχει κοινό staff σε αντρικό τμήμα και υποδομές ή ακόμα καλύτερα όταν ο πρώτος προπονητής είναι κοινός.

Αναλογιζόμενοι αυτό το γεγονός είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι νέος προπονητής του ανδρικού μας τμήματος θα είναι ο Ευριπίδης Μελετιάδης. Ο coach Μελετιάδης ήρθε πριν 2 χρόνια στο σύλλογο και ανέλαβε τα αγωνιστικά τμήματα του παιδικού και του εφηβικού. Έχοντας μια ταλαντούχα φουρνιά στις ηλικίες 2004-2005 ήρθε η ώρα αυτών των παιδιών να δείξουν τι μπορούν να κάνουν και στο επίπεδο του αντρικού πλαισιωμένοι από τον υπάρχον νεαρό αλλά ταλαντούχο κορμό παικτών που μας οδήγησε φέτος στην 4η θέση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Μαζί με το ανδρικό τμήμα θα είναι παράλληλα προπονητής και του εφηβικού τμήματος με συνεργάτη τον Παναγιώτη Βρογγιστινό.

Ο coach Μελετιάδης πέραν της μεγάλης του εμπειρίας σε αγωνιστικά τμήματα υποδομών ( ΠΑΟΚ, Δούκας κ.α.) έχει υπάρξει προπονητής στην Ευρώπη Πευκοχωρίου στη Β΄ Εθνική αλλά και στην Α2 καθώς και στην ομάδα της Γέφυρας πάλι στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Ηλίας Κουγιουμτζίδης και στη θέση του Γενικού Αρχηγού θα συνεχίσει ο Πόλυς Λαζαρίδης.

Τους ευχόμαστε όλους μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΜΕΛΕΤΙΑΔΗ
Μετά από δύο χρόνια στις υποδομές των Μαχητών Πειραματικό Πεύκων , ακολουθώντας το πλάνο για την ανάπτυξη και βελτίωση παιδιών της ομάδας μου , η διοίκηση αποφάσισε να μου προτείνει να αναλάβω και το ανδρικό τμήμα , ως συνέχεια του project που έχουμε επιλέξει.

Ο στόχος είναι διπλός .

1ος , η ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή παιδιών από τα τμήματά μας και η στελέχωση ενός ήδη υπάρχοντος ανδρικού κορμού με νεαρούς αθλητές… τμήμα το οποίο είναι και η βιτρίνα του συλλόγου

2ος , μια πορεία τόσο στα τμήματα υποδομής και στο ανδρικό με όμορφο μπάσκετ που θα προσελκύσει το κοινό της Θεσσαλονίκης .

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη και επιφυλάσσομαι να την ανταμείψω με αυτό που ξέρω να κάνω καλά …Πολύ δουλειά .
Τα καλύτερα έρχονται».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Οι πρώτοι σκόρερ του 1ου Ομίλου

Ο πίνακας των σκόρερ του 1ου Ομίλου της National League 1 ύστερα από 24 Αγωνιστικές Αναλλο…