Κεντρική Β' Εθνική Μαχητές Πεύκων: Παρελθόν ο Χατζούλης

Μαχητές Πεύκων: Παρελθόν ο Χατζούλης

Χατζούλης
Οι Μαχητές Πεύκων έκαναν μια αξιόλογη πορεία στο φετινο πρωτάθλημα και τελειώνοντας τις υποχρεώσεις τους έκαναν τον απολογισμό τους. Μέσα από αυτόν, αποφάσισαν να μην συνεχίσουν τη συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Χατζούλη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ομάδα μας τελείωσε χθες με επιτυχία τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην πρώτη ολοκληρωμένη χρονιά της Β Εθνικής τα τελευταία 3 χρόνια. Ο τελικός απολογισμός των 19 νικών και των 7 ηττών μας φέρνει στην τιμητική 4η θέση του φετινού πρωταθλήματος. Η φετινή χρονιά αποτελεί την πλέον επιτυχημένη χρονιά των Μαχητών στη Β Εθνική μετά τη συνένωση με το Πειραματικό και την δεύτερη πιο επιτυχημένη χρονιά αν εξαιρέσουμε τη χρονιά 2014-15 που συνοδεύτηκε με την άνοδο μας στην Α2.
Ο coach Γιάννης Χατζούλης με τους συνεργάτες του από πέρσι έφτιαξε μια ομάδα με πολύ καλή χημεία και ξεκάθαρους ρόλους και αυτό φάνηκε και μέσα στο γήπεδο αφού η ομάδα του σίγουρα έκλεψε φέτος θετικά τις εντυπώσεις στον 4ο όμιλο της Β Εθνικής.
Μέσα από τις κινήσεις που ήδη έχουν γίνει αλλά και αυτές που θα ανακοινωθούν στο προσεχές μέλλον η Διοίκηση της ομάδας έχει διαλέξει να πορευτεί με ένα νέο αγωνιστικό πλάνο με πολύ μεγαλύτερη σύνδεση των αγωνιστικών τμημάτων με το ανδρικό τμήμα. Σε αυτό το νέο πλάνο θα υπάρξουν αλλαγές στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ο Γιάννης Χατζούλης υπηρέτησε το σύλλογο μας με συνέπεια, επαγγελματισμό και την ευδιάκριτη ευγένεια που τον χαρακτηρίζει. Ήταν και παραμένει για εμάς ένα «Κύριος» με Κ κεφαλαίο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του αυτά τα 2 χρόνια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον επόμενο μπασκετικό του σταθμό. Το ίδιο ευχόμαστε και στον βοηθό του Άλκη Μιχαηλίδη που πρόσφερε τα μέγιστα τα τελευταία 2 χρόνια στην ομάδα μας.

Σχετικά με το νέο αγωνιστικό πλάνο που έχει δρομολογήσει η Διοίκηση μας , θα υπάρξουν ανάλογες ανακοινώσεις τις προσεχείς ημέρες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …