Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λάσο: «Κάναμε φανταστικό παιχνίδι, ψυχή της ομάδας ο Γιουλ»

Λάσο: «Κάναμε φανταστικό παιχνίδι, ψυχή της ομάδας ο Γιουλ»

Λάσο

Απόλυτα ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών ήταν ο Πάμπλο Λάσο έπειτα από την πρόκριση στον τελικό της Ευρωλίγκας, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του Σέρχιο Γιουλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης χάρη σε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο λύγισε με 86-83 και προκρίθηκε στον τελικό της Euroleague. Οι «Μαδριλένοι» έδειξαν χαρακτήρα και έχοντας ως πρώτα επιθετικά βιολιά τους Γιουλ, Κοζέρ και Γιαμπουσέλε έριξαν στο κανναβάτσο τη Μπαρτσελόνα. Αύριο (21/5, 20:00) θα κοντραριστούν με την Εφές με φόντο την κατάκτηση του 11ου τους ευρωπαϊκού.

Αποστολή στο Βελιγράδι: Γιώργος Κογκαλίδης, Λένα Καραλή, Τάσος Φραγκούλης

Ο Πάμπλο Λάσο στις καθιερωμένες δηλώσεις έπειτα από τη πρόκριση στον μεγάλο τελικό αποθέωσε τους παίκτες του για την απόδοσή τους. Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρχιο Γιουλ, χαρακτηρίζοντάς τον ως τη ψυχή της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γιουλ συνέβαλλε τα μέγιστα στη νίκη- πρόκριση της Ρεάλ, ολοκληρώνοντας τον ημιτελικό με 15 πόντους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο:

«Έκαναν φανταστικό παιχνίδι οι παίκτες μου, ακολουθήσαμε το πλάνο, προσαρμοστήκαμε στην απώλεια του Γκος. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, έπρεπε να παίξουμε διαφορετικά και έπρεπε να τους δώσω να καταλάβουν πως πρέπει να συνεχίσουν να παλεύουν μέχρι το τέλος».

Στη συνέχεια ο Πάμπλο Λάσο αποθέωσε τον Σέρχιο Γιουλ:

«Είναι η ψυχή της ομάδας. Θα είναι για πάντα η ψυχή. Βρήκε τα σημεία που ήθελε και έκανε τρομερή δουλειά όπως και όλη η ομάδα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Χάνει το ματς με Βίρτους ο Μονέκε

Ο Τσίμα Μονέκε δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Βίρτους. Η Μπασκόνια και η Βίρτους θα διεκδικήσ…