Κεντρική Basket League Λαρεντζάκης: «Το μυαλό μας ήταν ακόμα στη Μονακό»

Λαρεντζάκης: «Το μυαλό μας ήταν ακόμα στη Μονακό»

Λαρεντζάκης

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για την νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Ιωνικό και στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα έχει μείνει ακόμα στο παιχνίδι με την Μονακό.

Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ για το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό αλλά και για το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην Εφές.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο διεθνής άσσος του Ολυμπιακού:

«Μετά από μια τέτοια πρόκριση (σ.σ. με τη Μονακό) το μυαλό μας ήταν ακόμα εκεί. Μας έβαλε πίεση ο Ιωνικός. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια για την Ελλάδα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά και να τα αντιμετωπίσουμε σαν προετοιμασία για το Final Four. Κάποια παιδιά έπαιξαν πολύ σε μια απαiτητική σειρά με μεγάλη ένταση».

Για την Εφές:

«Είμαστε έτοιμοι, το κίνητρο είναι μεγάλο. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν, είναι ένα ματς με τον κόσμο στο πλευρό μας. Θα γίνει δυνατό παιχνίδι και μακάρι να είμαστε εμείς οι νικητές».

Για τον προπονητή της Εφές:

«Ο κόουτς Αταμάν έχει κάνει αρκετές δηλώσεις και στο παρελθόν, όμως το κίνητρο του παιχνιδιού από μόνο του είναι υψηλό. Στόχος μου ήταν από μικρός να παίξω σε ένα Final Four».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…