Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Κογκαλίδης: «Ο Ολυμπιακός να παλέψει για κάθε μπάλα,για κάθε ριμπάουντ»

Κογκαλίδης: «Ο Ολυμπιακός να παλέψει για κάθε μπάλα,για κάθε ριμπάουντ»

Ολυμπιακός

Ο απεσταλμένος του overfm.gr Γιώργος Κογκαλίδης μετέφερε στον αέρα του Over FM την ατμόσφαιρα που επικρατεί το Βελιγράδι και το πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Εφες.

Βελιγράδι ώρα μηδέν! Ο Ολυμπιακός στις 19:00 αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφες για το Final Four του Βελιγραδίου. Οι «Ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σαράντα λεπτά μακριά από την πρόκριση στον τελικό για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια που πέρασε στην Α2.

Αποστολή στο Βελιγράδι: Γιώργος Κογκαλίδης, Λένα Καραλή, Τάσος Φραγκούλης

Έξω από το Stark Arena βρίσκονται χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού. Έλληνες και Σέρβοι, με τον αριθμό αυτών να ξεπερνά τις 10.000. Με αυτόν τον αριθμό ο Ολυμπιακός  είναι σαν να παίζει στο ΣΕΦ. Στην Σερβική πρωτεύουσα κυριαρχεί ο τόνος του Final Four. Μάλιστα ακόμα και στα κυβερνητικά κτήρια υπάρχει αυτός ο τόνος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ματς κόντρα στην Εφες είναι ο δεύτερος «τελικός» μετά από αυτόν απέναντι στην Μονακό, όσον αφορά τον βαθμό δυσκολίας. Η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού είναι το κύριο πράγμα που θα πρέπει να προσέξουν οι Πειραιώτες για να μπορέσουν να περιορίσουν τα ατού των Τούρκων. Ο περιορισμός της Εφες σε παθητικό ρόλο θα τους βάλει να σκοτωθούν.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει σε καμία περίπτωση κρυφά χαρτιά. Τα βασικά γρανάζια του είναι ο Σλούκας και ο Βεζένκοφ. Μαζί τους και ο ΜακΚίσικ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…