Κεντρική Γυναίκες Κεραμιδάς: Επιστρέφει στην Ουγγαρία και την Τσεγκλέντ

Κεραμιδάς: Επιστρέφει στην Ουγγαρία και την Τσεγκλέντ

Κεραμιδάς

Ο Κώστας Κεραμιδάς ξανά στην Ουγγαρία και την Τσεγκλέντ! Ο πετυχημένος Έλληνας τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα που έχει καταγράψει επιτυχίες τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο έμπειρος προπονητής του μπάσκετ γυναικών έχει οδηγήσει την Εθνική ομάδα στις δυο μεγαλύτερες διακρίσεις της ιστορίας της. Το 2017 τερμάτισε στην 4η θέση του Eurobasket, ενώ στο παγκόσμιο του 2018 τερμάτισε στην 9η θέση.

Οι δυο κατατάξεις αποτελούν και τις κορυφαίες στην ιστορία της Εθνικής Γυναικών. Στο προηγούμενο πέρασμα από την Τσεγκλέντ είχε οδηγήσει την ουγγρική ομάδα στο Top -16 του Eurocup, πετυχαίνοντας μια επική πρόκριση μέσα στην Τουρκία επί της Χάταϊ.

Ο κόουτς Κεραμιδάς πρόσφατα ανέλαβε τα καθήκοντά του και στην Εθνική ομάδα U18, την οποία και θα καθοδηγήσει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Ελλάδα.

Ο Κώστας Κεραμιδάς είχε δεχθεί πρόταση από την ουγγρική ομάδα και στη μέση της σεζόν. Ωστόσο ο ίδιος θέλησε να ολοκληρώσει τη σεζόν του στον ΠΑΟΚ. Το διαρκές ενδιαφέρον των Ούγγρων ήταν εκείνο που επέτεινε τις εξελίξεις και έφερε τη συμφωνία των δυο πλευρών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…