Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Καβάλα: Οργή για την προκλητική ανάρτηση του γυναικοκτόνου, θλίψη στην κηδεία της φαρμακοποιού

Καβάλα: Οργή για την προκλητική ανάρτηση του γυναικοκτόνου, θλίψη στην κηδεία της φαρμακοποιού

γυναικοκτονία Καβάλα
Ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας είπαν το τελευταίο «αντίο» οι δυο γιοι της Άιντας, 6 και 10 ετών, αλλά και συγγενείς και φίλη στην 43χρονη φαρμακοποιό που δολοφόνησε ο άντρας της μέσα στο φαρμακείο της στην Καβάλα.

Την ίδια ημέρα, ο (φρουρούμενος) γυναικοκτόνος έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, η οποία προκαλεί οργή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Alpha, ο 55χρονος επέλεξε σήμερα να βάλει φωτογραφία προφίλ στο Facebook, μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του με την Αΐντα, την οποία έχει σηκώσει στα χέρια του και την κρατά αγκαλιά… «Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά. Με σύννεφα στολισμένη. Ντυμένη νύφη στους Θεούς» έγραψε στη λεζάντα.

et

Δεν είναι ξεκάθαρο το πώς ο δράστης χρησιμοποίησε κινητό την ώρα που είναι φρουρούμενος, σίγουρα όμως είναι κάτι που προκαλεί οργή.

Νωρίτερα, ο 55χρονος μέσα από το νοσοκομείο έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Καβάλα, ενώ θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Σύμφωνα με τον ALPHA, υποστήριξε στην κατάθεση του ότι δεν είχε πρόθεση να την σκοτώσει:

«Βρισκόμασταν στο κουζινάκι του φαρμακείου. Εκεί λογομαχήσαμε. Προσπάθησα να την πείσω άλλη μία φορά να μην φύγει. Μου είπε: “Θα ζητήσω διαζύγιο”. Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναέβλεπα τα παιδιά μου. Την έσφιξα στο λαιμό, χωρίς να καταλάβω πόσο δυνατά. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή αποφάσισα να βάλω τέλος και στη ζωή μου. Δεν ήθελα να την σκοτώσω» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο 55χρονος που παρέμεινε 7 ώρες μέσα στο φαρμακείο προκαλώντας τραύματα στα χέρια και το λαιμό του, έστειλε μήνυμα στον αδερφό της 43χρονης, ο οποίος ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, γράφοντας «Ο κόσμος είναι άδικος. Θα φύγω με την Άιντα από τη ζωή».

Στο καμαράκι του φαρμακείου βρέθηκε ένα στρατιωτικό μαχαίρι, με το οποίο αυτοτραματίστηκε ο συζυγοκτόνος. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν το μαχαίρι βρισκόταν ήδη εκεί ή το είχε μαζί του με σκοπό να την μαχαιρώσει.

Όσον αφορά το υλικό από τις κάμερες του φαρμακείου το οποίο έχει στα χέρια της η Αστυνομία, έδειξε ότι τη σκότωσε στις 17:00, την έσυρε στο κουζινάκι και την κοιτούσε για τρεις ώρες, ενώ στις 20:00 αυτοτραυματίστηκε και περίπου τα μεσάνυχτα ειδοποίησε την Αστυνομία.

ΠΗΓΗ: dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…