Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Κατερίνα Καραβάτου: Έχω δεχτεί bullying, δεν το έχω πει σε κανέναν

Κατερίνα Καραβάτου: Έχω δεχτεί bullying, δεν το έχω πει σε κανέναν

Εκτός παρκέ, Καραβάτου

Με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τον θάνατο του 14χρονου, η Κατερίνα Καραβάτου μοιράστηκε ένα περιστατικό βίας που έχει δεχτεί το οποίο δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό.
Η παρουσιάστρια του «Τι Λες Τώρα!», εμφανώς συγκινημένη, είπε:

«Όταν ήμουν κοντά στην ηλικία των 14, σε μια κεντρική οδό πολύ κοντά στο σπίτι μου, φεύγοντας από το σχολείο ήρθαν πάνω μου δύο κορίτσια τα οποία άρχισαν να με σπρώχνουν, να μου μιλάνε άσχημα, προσπάθησαν να μου βγάλουν τα σκουλαρίκια από τα αυτιά μου, ένα πολύ άγριο περιστατικό, δεν τις ήξερα, περπατούσα και πήγαινα σπίτι μου».

Και συμπλήρωσε:

«Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα και σκέφτομαι ότι ήταν ένα περιστατικό 5 λεπτών. Άρχισα να τρέχω, να φωνάζω έντρομη, δεν το είπα ποτέ στη μητέρα μου και τον πατέρα μου που είχαμε πάρα πολύ στενή σχέση και το κουβαλάω και το σκέφτομαι πάρα πολύ συχνά ακόμα και τώρα σε αυτήν την ηλικία που έχω φτάσει. Και σκέφτομαι αν ένα παιδί ζει με αυτήν την κατάσταση κάθε μέρα, πώς είναι πώς μπορεί να μεγαλώσει, τι μπορεί να σκέφτεται. Εγώ το έβλεπα στον ύπνο μου, φοβόμουν να περπατήσω μόνη μου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…