Κεντρική Elite League Καρδίτσα: Το «πάρτι» αρχίζει από νωρίς – «Φόρεσε τη μπλε μπλούζα σου και έλα να γιορτάσουμε»

Καρδίτσα: Το «πάρτι» αρχίζει από νωρίς – «Φόρεσε τη μπλε μπλούζα σου και έλα να γιορτάσουμε»

Καρδίτσα Α2

Η Καρδίτσα γιορτάζει το Σάββατο και το πάρτι θα αρχίσει από νωρίς! Η θεσσαλική ομάδα απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φίλους της να βρεθούν στο κλειστό στην αναμέτρηση με τον Αμύντα, προκειμένου να γιορτάσουν και να χειροκροτήσουν αυτά τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό φέτος.

Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν από το πρωί του Σαββάτου στην πλατεία Ελευθερίας (από τις 10.30 έως τις 1 το μεσημέρι), όπου θα υπάρχουν μπασκέτες, στις οποίες μικροί και μεγάλοι μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, να χαρούν το μπάσκετ και να διεκδικήσουν πλούσια δώρα σε διαγωνιστικά παιχνίδια.

Ταυτόχρονα, οι μικροί φίλοι της ομάδας μπορούν να βάψουν τα πρόσωπά τους στα χρώματα της ομάδας. To face painting των παιδιών, θα γίνεται τόσο στην πλατεία το πρωί, όσο και στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο πριν την έναρξη του αγώνα.

Η ανακοίνωση:

«Φόρεσε τη μπλε μπλούζα σου και έλα στο νέο κλειστό να γιορτάσουμε όλοι μαζί !!!».
👏Αυτό είναι το σύνθημα της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού της Καρδίτσας, που το Σάββατο πανηγυρίζει την πιο μεγάλη συλλογική επιτυχία στην ιστορία του !!!
🏀Στις 3 μ.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται τον Αμύντα για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα ματς που θα περάσει στην ιστορία, γιατί θα συνοδευθεί από τη στέψη των πρωταθλητών της Α2 Εθνικής!!! Mια πρωτοφανής και απόλυτα δίκαιη επιτυχία της ομάδας, αλλά πρώτιστα, ένας μεγάλος άθλος της Καρδίτσας, που στήριξε και στάθηκε στο πλευρό της ομάδας, στην εφετινή καταπληκτική πορεία. Μια διαδρομή με μεγάλες νίκες, που δίνει στον Α.Σ.Καρδίτσας το μοναδικό απευθείας εισιτήριο για τη Basket League της επόμενης σεζόν, κάνοντας πραγματικότητα ένα όνειρο για τον αθλητισμό της περιοχής μας.
Από τις τοπικές κατηγορίες της Θεσσαλίας μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής και την άνοδο στην Α1, ο δρόμος για τους «κυανόλευκους» ήταν μακρύς και απαιτητικός, όμως η τελική επιτυχία δικαιώνει τις προσπάθειες όλων όσοι πρόσφεραν μέσα κι έξω από το γήπεδο, για να βρίσκεται η Καρδίτσα, στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος. Δικαιώνεται πάνω από όλα, η στήριξη των φιλάθλων της περιοχής μας προς την ομάδα, η οποία φέρνει στην Καρδίτσα το Κύπελλο 🏆για να γιορτάσουμε όλοι μαζί!!!
✔️Ελεύθερη είσοδος για όλους !!!
Σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ, ο ΑΣΚ καλεί όλη την πόλη να πανηγυρίσει και να γιορτάσει μαζί με την ομάδα, την απονομή του Κυπέλλου του πρωταθλητή από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ.Βαγγέλη Λιόλιο και τη στέψη των πρωταθλητών της Α2 Εθνικής. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, ενώ με το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο, δεν απαιτούνται πιστοποιητικά ή τεστ για την πρόσβαση στο γήπεδο πέραν της προστατευτικής μάσκας, ενώ η πληρότητα είναι στο 100 %. Δεν ξεχνούμε τη μπλε μπλούζα, χρωματίζουμε το γήπεδο μπλε, στέλνουμε παντού το μήνυμα πως η Καρδίτσα είναι ενωμένη και γιορτάζει τον τίτλο του πρωταθλητή και όλοι μαζί, υψώνουμε το Κύπελλο !
⛹️H γιορτή ξεκινά το πρωί στην κεντρική πλατεία !!!
Από το πρωί του Σαββάτου ξεκινούν οι εκδηλώσεις για τη στέψη του πρωταθλητή της Α2 Εθνικής, με την πρώτη εκδήλωση να γίνεται στην κεντρική πλατεία (πλατεία Ελευθερίας) από τις 10.30 έως τις 1 το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, στην πλατεία θα βρίσκονται οι μπασκέτες του ΑΣΚ, στις οποίες μικροί και μεγάλοι μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, να χαρούν το μπάσκετ και να διεκδικήσουν πλούσια δώρα σε διαγωνιστικά παιχνίδια. Ταυτόχρονα, οι μικροί φίλοι της ομάδας μπορούν να βάψουν τα πρόσωπά τους στα χρώματα της ομάδας. To face painting των παιδιών, θα γίνεται τόσο στην πλατεία το πρωί, όσο και στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο πριν την έναρξη του αγώνα και ευχαριστούμε θερμά τη Μαριλένα Σχιζοδήμου, που εθελοντικά ανέλαβε αυτή την ξεχωριστή δράση.
▶️Όλοι στις 3 μ.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο !!!
Το κυρίως μέρος της μεγάλης γιορτής του μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας – Α.Ο.Αμύντας. Στις 3 μ.μ. ξεκινά ο αγώνας για την 29η αγωνιστική, ενώ στη διάρκειά του, θα τιμηθούν άνθρωποι και επιχειρήσεις που έχουν συμβάλλει με καθοριστικό τρόπο για την επιτυχία αυτή. Οι χορηγοί της φανέλας του ΑΣΚ, «Βιολογικό Χωριό», «776 Deluxe Foods», «ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ – ΘΕΟΝΗ», «Μέλι ΑΤΤΙΚΗ», «Illy-Aχ.Πούλιος & Χρήστος Κωστάμης», «ΚΣΔ Α.Ε.», που στήριξαν τη φετινή προσπάθεια, θα παραλάβουν αναμνηστικά από την ομάδα, που κατάφερε να δικαιώσει την εμπιστοσύνη των εταιριών στην προσπάθεια του ΑΣΚ.
Επίσης, ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Τσιαμούρας, οι αρχηγοί της ομάδας μας από το 2014 έως το 2020, θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο σύλλογο όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δυο άνθρωποι που τίμησαν την «κυανόλευκη» φανέλα και, πέρα από την αγωνιστική τους συμβολή, είναι παρόντες και συμμέτοχοι στην πορεία του ΑΣΚ και τις επιτυχίες των τελευταίων ετών.
Παράλληλα, στο πάρτι του Σαββάτου έχουν προσκληθεί σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον αθλητισμό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…