Κεντρική Basket League Καμπούρης: «Από τις πιο δυνατές έδρες στο πρωτάθλημα»

Καμπούρης: «Από τις πιο δυνατές έδρες στο πρωτάθλημα»

Καμπούρης, Κολοσσός

Ο Κολοσσός προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τη Λάρισα και ο Νίκος Καμπούρης έγραψε στο blog του ΕΣΑΚΕ για το ματς αυτό.

Αναλυτικά:

Έφτασε επιτέλους η ώρα των playoffs. Είχαμε μία πάρα πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα, που μας έδωσε και το πλεονέκτημα έδρας, σ’ αυτή τη σειρά. Από εδώ και πέρα όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω για εμάς.

Πλέον, ο στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται στα playoffs. Πρώτος αντίπαλός μας είναι η Λάρισα, η οποία έχει κάνει μία εξαιρετική πορεία στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και όπως φαίνεται είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Σε πολύ καλή κατάσταση, όμως, βρισκόμαστε και εμείς και θεωρώ πως είμαστε απόλυτα έτοιμοι γι’ αυτά τα παιχνίδια. Η σταθερότητα που έχουμε μέχρι τώρα και οι αρχές μας, μας έχουν φτάσει σ’ αυτό το επίπεδο και θέλουμε να το διατηρήσουμε. Έχουμε μία από τις πιο δυνατές έδρες στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι αυτό μας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα.

Μεγάλο ρόλο σ’ αυτό έχει παίξει φυσικά και η παρουσία του κόσμου μας που τώρα θέλουμε και ζητάμε και να είναι ακόμη περισσότερος στο γήπεδό μας. Είναι μεγάλη χαρά η ομάδα να βρίσκεται σ’ αυτό το σημείο που βρίσκεται τώρα και αυτή την επιτυχία θέλουμε να τη μοιραστούμε με τον κόσμο της Ρόδου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…