Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Καμπερίδης: «Το Περιστέρι κέρδισε δίκαια»

Καμπερίδης: «Το Περιστέρι κέρδισε δίκαια»

lavrio e1650045736339

Ο Σάββας Καμπερίδης στις δηλώσεις του έπειτα από το παιχνίδι με το Περιστέρι στάθηκε στην πορεία της ομάδας αλλά και στον τρόπο τον οποίο θα πρέπει να δουλέψει την επόμενη η σεζόν

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του τεχνικού του Λαυρίου:

«Να συγχαρώ πρώτα απ’ όλα το Περιστέρι κέρδισε δίκαια. Για μας ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, γιατί είχαμε ένα πολύ περιορισμένο ρόστερ. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με δύσκολα σχήματα και να χρησιμοποιήσουμε κάποια παιδιά πάρα πολύ χρόνο. Αν είναι κάτι που κρατάω από το σημερινό ματς είναι η αρκετά καλή παρουσία του Βουλγαρόπουλου. Είχε μια καλή εικόνα. Τελειώνει μια χρονιά η οποία είχε αρκετές πάνω και κάτω στιγμές.

Κρατάμε σίγουρα την πολύ καλή πορεία της ομάδας στην Ευρώπη. Κρατάμε σίγουρα το ότι μέσα από την ομάδα κατάφεραν να βρουν σημαντικό ρόλο παιδιά και να στελεχώσουν την Εθνική ανδρών, όπως και νέα παιδιά, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης που κατά τη γνώμη μου είναι ο καλύτερος νέος παίκτης στο πρωτάθλημα. Θα μπορούσε η ομάδα προφανώς να κάνει πολύ καλύτερη πορεία, χάσαμε κάποια παιχνίδια που ήταν στο χέρι μας, αλλά κι αυτά είναι ένα κομμάτι της διαδικασίας, της εξέλιξης των παικτών και της εξέλιξης της ίδιας της ομάδας.

Το Λαύριο από σήμερα θα πρέπει να ξεκινήσει να κάνει τον σχεδιασμό και να δουλέψει σκληρά, ώστε την επόμενη χρονιά να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστικό γίνεται. Αντίστοιχο με την εικόνα που έχει η ομάδα τα τελευταία χρόνια και έχει συνηθίσει τον κόσμο».
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Η νοοτροπία ήταν εκεί και το κρατάμε αυτό»

Στην θέληση που έδειξαν οι παίκτες του Λαυρίου αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Ικανοποιημένος α…