Κεντρική Basket League Ηρακλής: «Η αξιοπιστία του υποβαθμισμένου προϊόντος, δεν απασχολεί κανέναν»

Ηρακλής: «Η αξιοπιστία του υποβαθμισμένου προϊόντος, δεν απασχολεί κανέναν»

Ηρακλής

Ανακοίνωση κατά του ΕΣΑΚΕ εξέδωσε η ΚΑΕ Ηρακλής αναφορικά με την ώρα διεξαγωγής του αγώνα στην τελευταία αγωνιστική. Το μέλλον της ομάδας στη Basket League κρίνεται από αυτά τα αποτελέσματα και η άρνηση της διοργανώτριας να γίνει ίδια ώρα με τα υπόλοιπα έφεραν την αντίδραση.

Αναλυτικά:

«Στο Πρωτάθλημα, που αποτελεί μνημείο προχειρότητας και ανοργανωσιάς, στο Πρωτάθλημα των “κατά φαντασίαν” ασθενών κορονοϊού και πολλών ακόμα ευτράπελων, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να ορίσει σε διαφορετική ώρα -για άγνωστο λόγο- καθοριστικότατο παιχνίδι, στο οποίο και οι δύο ομάδες εμπλέκονται σε σενάρια παραμονής στην κατηγορία η μία και σε σενάρια τελικής κατάταξης η άλλη.

Στο αίτημά μας, να οριστεί ο συγκεκριμένος αγώνας την ίδια ώρα, με τα υπόλοιπα παιχνίδια της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, δηλαδή στις 17:00, η απάντηση η οποία λάβαμε ήταν ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Έτσι, θα έχουμε μια ακόμη παγκόσμια πρωτοτυπία: οι αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής να διεξαχθούν σε διαφορετικές ώρες κι ενώ από το αποτέλεσμα κάποιων εξ’ αυτών θα κριθούν η παραμονή και οι εναπομείνασες θέσεις, που οδηγούν στα play offs. Προφανώς, η αξιοπιστία του -ούτως ή άλλως- υποβαθμισμένου προϊόντος, δεν απασχολεί κανέναν και ειδικότερα τη διοργανώτρια αρχή του.

Εμείς, σαν ΗΡΑΚΛΗΣ, θα δώσουμε τη μάχη μέσα στο γήπεδο, όπως κάνουμε, κάναμε και θα κάνουμε πάντα, κόντρα σε όποιες συνθήκες υπάρχουν. Καλούμε τον κόσμο μας να γεμίσει για ακόμη μια φορά την πιο «καυτή» έδρα της Ελλάδας και μαζί του να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη, η οποία θα σφραγίσει και την παραμονή μας στην κατηγορία».

Να σημειώσουμε ότι στο πρόγραμμα του ΕΣΑΚΕ, το ματς του Ηρακλή φαίνεται ως ορισμένο για τις 17:00.

  • ΛΑΥΡΙΟ - ΜΑΡΟΥΣΙ

    Λαύριο – Μαρούσι 76-90

    Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…
  • vlado jankovic karditsa apollon patras

    Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

    «Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…