Κεντρική Γυναίκες Η Στέλλα Καλτσίδου αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό

Η Στέλλα Καλτσίδου αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό

Καλτσίδου

Έπειτα από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν με τον Ολυμπιακό η βοηθός προπονήτρια του Μάρτινς Ζίμπατρς, Στέλλα Καλτσίδου αποχαιρετά την ομάδα του Πειραιά.

Η Ελληνίδα τεχνικός έκανε εξαιρετική δουλειά στο πλευρό του Λετονού και πλέον αναζητά το νέο σταθμό της καριέρα της. Με μήνυμα της στα social media ευχαρίστησε τις «ερυθρόλευκες» για την ευκαιρία που της δόθηκε να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας.

Η Στέλλα Καλτσίδου είναι βοηθός του κόουτς Τζώρτζη Δικαιουλάκου στην Εθνική Γυναικών Σλοβενίας. Στον Ολυμπιακό πάντως όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα τόσο για τη δουλειά της όσο και για την εξέλιξή της. Τόσο ο Ζίμπαρτς, όσο και οι παίκτριες μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε η Στέλλα Καλτσίδου:

«Μια τρομερή σεζόν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο… ΝΤΑΜΠΛ για την ομάδα μας! Το πρώτο μου νταμπλ ως προπονήτρια! Φεύγω με την καρδιά και το μυαλό μου γεμάτα από εμπειρίες που με βοήθησαν να «μεγαλώσω» ως άνθρωπος και ως κόουτς.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο Σύλλογο του Ολυμπιακού για την ευκαιρία και φυσικά σε όλες τις παίκτριες, αλλά και το τεχνικό επιτελείο για την τρομερή συνεργασία! Είμαι ευγνώμων! Εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον της ομάδας και όλους σας!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…