Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Η Μαρία Κορινθίου έμεινε… μισή: «Όταν ανέβηκα στη ζυγαριά, συγκλονίστηκα»

Η Μαρία Κορινθίου έμεινε… μισή: «Όταν ανέβηκα στη ζυγαριά, συγκλονίστηκα»

maria korinthiou e1652557417603

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή που έχει στο σώμα της σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «χαμογέλα».

Η Μαρία Κορινθίου τον τελευταίο καιρό εντυπωσιάζει με την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση που οφείλεται στην απώλεια πολλών κιλών. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και εμφανίστηκε… «μισή» -όπως της είπε η παρουσιάστρια. Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε ότι ακολούθησε συγκεκριμένη διατροφή, όταν συνειδητοποίησε ότι έχει παραπανίσιο βάρος.

«Η άλλη μισή εκνευρίστηκε, όταν ανέβηκε πάνω στη ζυγαριά. Είχα να ανέβω στη ζυγαριά από τότε που έμεινα έγκυος», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Αισθανόμουν ότι πνιγόμουν και έλεγα ότι έχω πάρει κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά -μπορεί να ανέβηκα και 20 φορές- και συγκλονίστηκα. Είχα πάρει αρκετά. Εκείνη την ώρα, είπα “τώρα διατροφή, από σήμερα ξεκινάω αποτοξίνωση”. Με ρώτησε ο διατροφολόγος μου αν θέλω να ακολουθήσω πρωτεϊνούχα ή ολιγόριθμη διατροφή. Επέλεξα την πρωτεϊνούχα. Τα δύο χρόνια που ήμασταν κλεισμένοι λόγω κορωνοϊού, και επειδή έκανα και την παράσταση Jordan που δεν έχει υπερβολική κίνηση, πήρα κιλά» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, ρωτήθηκε αν ο σύζυγος της Γιάννης Αϊβάζης της είχε πει κάτι για τα κιλά της με την ίδια να απαντά: «Ο Γιάννης μου το είχε πει. “Μαρία κάνε κάτι γιατί έχεις παχύνει”. Δεν ζορίστηκα με τη δίαιτα. Ήμουν προσηλωμένη και αποφασισμένη. Έλεγα ότι θα τα χάσω. Αυτό που με ενόχλησε είναι από εκεί που έπινα καφέ πολύ γλυκό, έπρεπε να πίνω σκέτο. Έπρεπε να τρώω γιαούρτι, που δεν μου άρεσε επίσης».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…