Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ “Her World, Her Rules” σε Μεσσηνία και Αρκαδία [pics]

“Her World, Her Rules” σε Μεσσηνία και Αρκαδία [pics]

Τρεις ακόμη σταθμούς στη διαδρομή του πρόσθεσε το “Her World, Her Rules”. Το πρόγραμμα της FIBA που πραγματοποιείται με τη στήριξη της ΕΟΚ και φέρνει τα κορίτσια πιο κοντά στο μπάσκετ ταξίδεψε στη Θουρία, τον Κάμπο και τη Μεγαλόπολη. Μαζί συνέχισε τη δική του διαδρομή το πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία» που απευθύνεται σε αγόρια Δημοτικών Σχολείων.

Στη Θουρία Μεσσηνίας πήραν μέρος 85 παιδιά, 45 αγόρια και 40 κορίτσια, στον Κάμπο 44 παιδιά, 19 αγόρια και 25 κορίτσια και στη Μεγαλόπολη 62 παιδιά, 34 αγόρια και 28 κορίτσια.

Όλες οι δράσεις έγιναν με σεβασμό των υγειονομικών πρωτοκόλλων υπό την εποπτεία των Διευθυντών των σχολείων Λελούδας Καραβά (Θουρία), Αθανάσιου Πριστούρη (Κάμπος) και Δήμητρας Τσαγκογεώργα (4ο Μεγαλόπολης), καθώς και των Κ.Φ.Α. Δημοσθένη Δημόπουλου (Θουρία), Γιώργου Παπαδόπουλου (4ο Μεγαλόπολης) και του προπονητή Σεβαστιανού Πλάγου. Εκπρόσωπος της ΕΟΚ ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής, Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος.

Σημαντική ήταν η συμβολή των δασκάλων Νικολέτας Βασιλοπούλου, Ηλία Μαρκόπουλου, Χρυστούλας Καραμπίνη και της νοσηλεύτριας Παναγιώτας Γιαννουλέα στη Θουρία, των δασκάλων Αργύρη Χριστόπουλου, Ανθούλας Στασινοπούλου, Αναστασίας Αμανατίδη και Στέφανου Αποστόλου στον Κάμπο και των δασκάλων Μαρίας Μπουρίκα, Ευγενίας Γεώργου, Δημήτρη Καλαϊτζίδη και Σταυρούλας Μανιάτη στη Μεγαλόπολη.

Το πρόγραμμα περιείχε ελεύθερο παιχνίδι μπάσκετ (3Χ3), ψυχοκινητικά παιχνίδια και αθλητικές πρακτικές δραστηριότητες εξοικείωσης με το παιχνίδι του μπάσκετ (ντρίπλα, πάσα, σουτ). Όλες οι δραστηριότητες έγιναν με σεβασμό των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

3x3GR National Tour: Η μεγάλη επιτυχία της Κομοτηνής [pic]

Τα πρώτα δείγματα ήταν κάτι παραπάνω από θετικά πριν καν το αρχικό «τζάμπολ» του 3x3GR Nat…