Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Ήταν καθαρά ανθρωποκτονία διευκρινίζει ο ιατροδικαστής, την στραγγάλισε και πέθανε το πολύ μέσα σε 3 λεπτά

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Ήταν καθαρά ανθρωποκτονία διευκρινίζει ο ιατροδικαστής, την στραγγάλισε και πέθανε το πολύ μέσα σε 3 λεπτά

Αστυνομία

«Δεν το χωράει ο νους μας. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφούλα», ανέφερε ο αδερφός της 43χρονης. Πλήθος κόσμου αφήνει λουλούδια στη μνήμη της 43χρονης ενώ ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες από τις τελευταίες κινήσεις του δράστη βλεπουν το φως της δημοσιότητας και δυσχαραίνουν ακόμα περισσότερο τη θέση του.

Οπως αναφέρει ο τηλεοπτικό σταθμός Alpha, συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος επισκέπτονται απο χθες, την Παρασκευή, την οικεία της άτυχης 43χρονης στο Αμυγδαλεώνα Καβάλας. Οι γονείς της Αΐντας Παπαδοπούλου, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι η κόρη τους δολοφονήθηκε από τον 55χρονο σύζυγο της. «Δεν το χωράει ο νους μας. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφούλα», ανέφερε ο αδερφός της 43χρονης.

Ο 55χρονος και η 43χρονη φαρμακοποιός είχαν αποκτήσει μαζί δύο ανήλικα παιδιά, 6 και 10 ετών, μαθητές Δημοτικού.

«Την έσφιξα στο λαιμό χωρίς να καταλάβω πόσο δυνατά»

Ο συζυγοκτόνος της 43χρονης, θα απολογηθεί το πρωί της Τρίτης ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα Καβάλας. Σύμφωνα με τον Alpha, ο 55χρονος μιλώντας στους αστυνομικούς που τον επισκέφθηκαν στο κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν με τραύματα στα χέρια και στο λαιμό, ανέφερε ότι: «Βρισκόμασταν με την Αίντα στο κουζινάκι του φαρμακείου. Λογομαχήσαμε. Προσπάθησα να την πείσω άλλη μία φορά να μη φύγει. Μου είπε ότι «θα ζητήσω διαζύγιο». Φοβήθηκα ότι δε θα ξαναέβλεπα τα παιδιά μου. Την έσφιξα στο λαιμό χωρίς να καταλάβω πόσο δυνατά. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή αποφάσισα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Δεν ήθελα να την σκοτώσω».

«Ηταν καθαρά ανθρωποκτονία»

«Είναι βίαιος, ασφυκτικός θάνατος και καθαρά ανθρωποκτονία. όταν σφίγγει το χέρι του, εννοείται ότι η κοπέλα μετά από μερικά δευτερόλεπτα λιποθυμά. Από ένα μέχρι τρία λεπτά πιστεύω εγώ ότι τελείωσε αυτός», ανέφερε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης για τον στραγγαλισμό της 43χρονης από τον 55χρονο σύζυγο της, ο οποίος ανέφερε προκλητικά ότι τη σκότωσε, γιατί «τον προσέβαλε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…