Κεντρική Γυναίκες Γρηγοροπούλου στο ΕΟΚ WebRadio: «Μοναδική εμπειρία και δυνατές ομάδες»

Γρηγοροπούλου στο ΕΟΚ WebRadio: «Μοναδική εμπειρία και δυνατές ομάδες»

Γρηγοροπούλου

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη στον τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων με 58-31 και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος. Η MVP του τουρνουά, Γεωργία Γρηγοροπούλου, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή του ΕΟΚ WebRadio «Woman to woman» με τις Εβίνα Μάλτση και Μαριάννα Αξιοπούλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε η Γεωργία Γρηγοροπούλου:

Για το Πανελλήνιο νεανίδων: 

«Έχοντας προσωπικά συμμετάσχει σε πολλά, αφού αυτό για εμένα ήταν το 6ο, ήταν μια μοναδική εμπειρία. Φέτος ήταν διαφορετικό, γιατί ήταν χωρισμένο σε ομίλους, κάτι που ήταν πρωτόγνωρο σε ‘μας, αλλά πιστεύω ήταν και αυτό πολύ ενδιαφέρον και ο τρόπος που εξελίχθηκε.

Όλες οι ομάδες ήταν πολύ ανταγωνιστικές, στον όμιλο μας είχαμε δυνατές ομάδες και όταν διασταυρωθήκαμε με τον άλλο όμιλο επίσης. Αυτή η αλλαγή ήταν πολύ σημαντική, γιατί έδωσε την ευκαιρία και σε άλλες ομάδες να συμμετάσχουν».

Για το πιο παιχνίδι ήταν το πιο δύσκολο: 

«Κάθε παιχνίδι ήταν πολύ ξεχωριστό και αυτό φάνηκε. Κάποια ομάδα μπορεί να κέρδισε εύκολα μια ομάδα και κάποια άλλη να δυσκολεύτηκε με αυτήν. Για ‘μας το πιο σημαντικό ήταν αυτό με τον Παναθλητικό, γιατί προκριθήκαμε στον τελικό και ήταν η «χρυσή» ευκαιρία, τα παίξαμε όλα εκεί.

Είχαμε και έναν τραυματισμό (σ.σ. της Στέλλας Παναγιωτοπούλου), αλλά αυτό μας έδωσε κίνητρο και δύναμη για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Μετά από μια άσχημη ήττα απ’ τον Άρη, τον ξαναβρήκαμε στον τελικό και η ήττα στους ομίλους μάς έκανε καλό, γιατί ήμασταν πιο προετοιμασμένες για αυτό το ματς του τελικού».

Για το νικητήριο καλάθι που έβαλε με τις Εσπερίδες, ανέφερε η Γρηγοροπούλου: 

«Δεν το σκέφτηκα στρατηγικά. Βγήκε αυτόματα, γιατί σκέφτηκα απλά ότι το καλάθι έπρεπε να μπει. Δε σκέφτηκα τίποτα άλλο, παρά μόνο ότι πρέπει να μπει το καλάθι, γιατί χωρίς αυτό δεν περνούσαμε στην επόμενη φάση».

Για το βραβείο της MVP της διοργάνωσης που πήρε, σημείωσε χαρακτηριστικά η Γρηγοροπούλου: 

«Για ‘μένα ήταν σίγουρα τιμητικό, δεν κατασταλάζω όμως τώρα ότι κάτι έχει γίνει. Πρέπει και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο να δουλέψω και να εξελίξω κάποια πράγματα που ξέρω ότι χρειάζονται δουλειά. Είναι μια αναγνώριση των κόπων και της δουλειάς μου, αλλά δε σταματάω εκεί, πιστεύω ότι έρχονται κι άλλα».

Για τον επόμενό της στόχο τόνισε η Γρηγροπούλου: 

«Δε σκέφτομαι τόσο την ατομική μου διάκριση. Θέλω πολλά περισσότερα πρωταθλήματα, η λύτρωση που νιώθεις όταν σηκώνεις το κύπελλο, αυτό είναι που «κυνηγάω» κάθε φορά. Σίγουρα τα βραβεία MVP είναι κάτι που μου προσφέρει μια αναγνώριση των κόπων μου, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Για ‘μένα μετράει η νίκη και η ομαδική προσπάθεια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Παναθηναϊκός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α…