Κεντρική Basket League Γιατράς: «Ήμασταν τυχεροί και κερδίσαμε, ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο»

Γιατράς: «Ήμασταν τυχεροί και κερδίσαμε, ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο»

giatras

Ο Μάκης Γιατράς σε δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη του ματς ανέφερε πως και η τύχη έπαιξε ρόλο για την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά.

Ο Προμηθέας λύγισε την ΑΕΚ στην παράταση και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League. Ο προπονητής των Πατρινών, Μάκης Γιατράς, μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα για την αστοχία της ομάδας τους. Μάλιστα τόνισε πως χρειάστηκε και τύχη για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Γιατράς:

«Παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα, με παίκτες με προσωπικότητα. Ήμασταν τραγικά άστοχοι. Δεν νομίζω να έχει κερδίσει άλλη ομάδα με τέτοια ποσοστά. Η ΑΕΚ μπήκε στο παιχνίδι με μεγάλα σουτ. Μην αρχίσω και λέω προβλήματα, στο τέλος περπατούσαμε. Αν έμπαινε το σουτ του Ανγκόλα θα χάναμε, ήμασταν τυχεροί και κερδίσαμε. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Αν δεν ήταν αυτοί δεν θα τα καταφέρναμε.

Ο Προμηθέας είχε πολλά προβλήματα. Ο κόουτς Ζούρος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Γύρισαν κάποιοι παίκτες, είχαμε διάθεση. Βρεθήκαμε στην τετράδα, το αξίζει η ομάδα μας. Θα πάμε να το χαρούμε».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Χωρίς θεατές το Λαύριο – Μαρούσι

Χωρίς κόσμο το Λαύριο – Μαρούσι. Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22/…