Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βελιγράδι 2022 Γιασικεβίτσιους: «Υπάρχει τεράστια απογοήτευση για τον αποκλεισμό»

Γιασικεβίτσιους: «Υπάρχει τεράστια απογοήτευση για τον αποκλεισμό»

Γιασικεβίτσιους

Την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να κρύψει στις δηλώσεις του ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε με 86-83 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν θα δώσει το παρόν στον αυριανό τελικό της Ευρωλίγκας. Οι «μπλαουγκράνα» πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 11 πόντους (45-34). Η Ρεάλ ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε χαρακτήρα και αύριο θα διεκδικήσει απέναντι στην Εφές το 11ο της ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Αποστολή στο Βελιγράδι: Γιώργος Κογκαλίδης, Λένα Καραλή

Τη φετινή σεζόν η Μπαρτσελόνα είχε ως μεγάλο της στόχο να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Η ισπανική ομάδα είχε το ακριβότερο ρόστερ από όλες τις συμμετέχουσες ομάδες αλλά ούτε φέτος θα μπορέσει να προσθέσει στη συλλογή της το τρίτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο. είναι δεδομένο ότι η απογοήτευση στις τάξεις των «μπλαουγκράνα» έπειτα από τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ είναι μεγάλη.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εξέφρασε την πικρία του για το αποτέλεσμα, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης για την πρόκρισή της.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιασικεβίτσιους:

«Συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μας έλειψε η συγκέντρωση στις λεπτομέρειες. Δεν κάναμε όσα είπαμε. Είναι δύσκολο να καταλάβεις πως ένας προπονητής στο Final 4 βρίσκεται στο +11 στο ημίχρονο και λέει στους παίκτες του πως δεν τα πάνε καλά. Αυτό τους είπα. Δεν μου άρεσε το πώς παίζαμε. Το παιχνίδι είναι 40′ και θα ισορροπούσε η κατάσταση».

«Δεν ήμασταν έτοιμοι να θυσιαστούμε. Στο τέλος η Ρεάλ έβαλε τα σουτ. Αν θες να παίξεις έναν τελικό και δέχεσαι 52 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο… Δεν ξέρω. Υπάρχει τεράστια απογοήτευση. Θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα. Όμως, δεν θα παίξουμε στον τελικό. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Βελιγράδι 2022

Δειτε επισης

Μακάμπι – Βαλένθια 95-80 (vid)

Παραμένει ζωντανή η Μακάμπι Τελ Αβιβ. Σπουδαία νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβιβ.… νίκησ…