Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Γεωργία Μπίκα: «Ασύστολα ψεύδη, μυθοπλασία, διαστρέβλωση γεγονότων», λέει η εισαγγελέας στο πόρισμα της

Γεωργία Μπίκα: «Ασύστολα ψεύδη, μυθοπλασία, διαστρέβλωση γεγονότων», λέει η εισαγγελέας στο πόρισμα της

Μπίκα
«Ασύστολα ψεύδη, μυθοπλασία, διαστρέβλωση γεγονότων», καταλογίζει στην Γεωργία Μπίκα η εισαγγελέας, η οποία μάλιστα είχε προτείνει να πληρώσει η 24χρονη τα δικαστικά έξοδα. Τι αναφέρει η εισαγγελέας στο πόρισμα της.

Η υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, έγινε γνωστή αρχές του χρόνου, όταν κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από πέντε μήνες η εισαγγελέας προτείνει το κλείσιμο της υπόθεσης και την απαλλαγή όλων εκείνων που κατηγορήθηκαν και ζητάει να επωμιστεί τα δικαστικά έξοδα η 24χρονη.

Τι αναφέρει στο πόρισμα της η εισαγγελέας για την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα:

«Νηφάλια με γνήσια βούληση να λάβει την απόφαση, προϊόν της ελεύθερης επιλογής της, να συνευρεθεί με τον κατηγορούμενο» κρίνει την Γεωργία Μπίκα η εισαγγελέας, στην πρότασή της προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για την πολύκροτη υπόθεση βιασμού τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στη σουίτα 401 πολυτελούς ξενοδοχείου. Η εισαγγελική πρόταση ζητά η υπόθεση, να μην παραπεμφθεί σε δίκη.

«Προκύπτει μετά βεβαιότητας, δίχως ψήγμα αμφιβολίας, ότι ουδεμία αξιόποινη πράξη, πολλώ δε μάλλον αυτή του βιασμού, τελέστηκε».

Μάλιστα καταλογίζει στην Γεωργία Μπίκα «ασύστολα ψεύδη, μυθοπλασία, διαστρέβλωση γεγονότων» και «ενορχηστρωμένη προσπάθεια απόδοσης ευθυνών». Επιπλέον χαρακτηρίζει την καταγγελία της «προσχηματική» και «με δόλο» επικεντρώνοντας σε αντιφάσεις των καταθέσεων της 24χρονης, όπως για παράδειγμα ως προς το πού και με ποιον βρισκόταν για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς πριν μεταβεί στο πριβέ πάρτι του ξενοδοχείου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…