Κεντρική Basket League ΑΕΚ Φλιώνης: «Σε καμία περίπτωση δεν λυγίσαμε»

Φλιώνης: «Σε καμία περίπτωση δεν λυγίσαμε»

ΑΕΚ Φλιώνης

Στο γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν τα παράτησε παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στάθηκε ο Δημήτρης Φλιώνης. Ο αθλητής των «κιτρινόμαυρων» στο προσωπικό του μπλογκ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ανέφερε ότι όλοι θα πρέπει να επιδείξουν τον μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης κόντρα στο Περιστέρι.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Δημήτρης Φλιώνης:

«Οδεύουμε προς το φινάλε της κανονικής διάρκειας και στόχος μας είναι να μην υπάρξουν απώλειες. Σ’ ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, είναι κατανοητό, ότι οποιοδήποτε λάθος μπορεί να μας κοστίσει και γι’ αυτό θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι κόντρα στο Περιστέρι.

Μετά από αρκετό καιρό αναμονής είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση και να εφαρμόσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Με όπλα το πάθος και τη δύναμη που αντλούμε από την έδρα μας, θα επιδιώξουμε να πάρουμε τη νίκη και αύριο.

Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να μας δώσει ώθηση για μία ακόμη φορά στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Όλοι μαζί θα ολοκληρώσουμε μια δύσκολη πορεία, στην οποία μας έτυχαν πάρα πολλά δεινά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν λυγίσαμε.

Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος. Πρέπει να έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο όμως. Το λέμε και το γράφουμε συχνά, αλλά είναι μία πραγματικότητα. Μας δίνει έξτρα δύναμη και ειδικά στο γήπεδό μας, στα Άνω Λιόσια. Νομίζω, ότι αξίζουμε της στήριξης και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…