Κεντρική NBA Euroleague: Έντονο ενδιαφέρον από Εφες και Μπαρτσελόνα για τον Σατοράνσκι

Euroleague: Έντονο ενδιαφέρον από Εφες και Μπαρτσελόνα για τον Σατοράνσκι

Σατοράνσκι

Η Εφες φαίνεται πως θα μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι για την περίπτωση του Τόμας Σατοράνσκι. Στο «παιχνίδι» για την απόκτηση του και η Μπαρτσελόνα.

Μπορεί στη φετινή Euroleague να έπεσε η αυλαία μετά και την κατάκτηση του τροπαίου από την Εφες Ανατολού, όμως το μεταγραφικό παζάρι για την σεζόν που έρχεται (2022-23) ήδη έχει ξεκινήσει. Και σε αυτό μάλιστα περιλαμβάνονται πόλυ hot ονόματα!

Η αρχή έγινε εδώ και λίγες ώρες με την φημολογία που θέλει την Εφες να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Τόμας Κλαίμπερν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Κίνηση η οποία πρόκειται να γίνει εφόσον ο Βασίλιε Μίτσιτς αποφασίσει τελικά να κάνει το μεγάλο βήμα για την Αμερική και το ΝΒΑ. Κάτι το οποίο μοιάζει εξαιρετικά πιθανό να γίνει.

Η περίπτωση Σατοράνσκι και οι μνηστήρες

Ο Κλαίμπερν ωστόσο δεν είναι το μοναδικό όνομα από τη μπασκετική αγορά γύρω από το οποίο κινούνται τα νήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες έγκυρες πληροφορίες που προέρχονται από την Τουρκία, η Εφές εξετάζει επίσης πολύ σοβαρά και την περίπτωση του Τόμας Σατοράνσκι.

Ο Τσέχος γκαρντ με εξαετή θητεία στο NBA στους Oυάσινγκτον Ουίζαρντς, Σικάγο Μπουλς, Νιου Όρλεανς Πέλικανς και Σαν Αντόνιο Σπερς, είναι ήδη free agent και δεν αποκλείεται η επιστροφή του στην Ευρώπη.

Ωστόσο, η back-to-back πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν είναι η μοναδική ομάδα που θα διεκδικήσει την υπογραφή του. Καθώς και η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Τσέχου γκάρντ. Να συμπληρωθεί εδώ πως και οι δύο πλευρές έχουν ήδη έρθει σε επαφή. Με τον 30χρονο να βλέπει με καλό μάτι μια εκ νέου συνεργασία με την παλιά του ομάδα. Υπενθυμίζεται οτι είχε αγωνιστεί στους Καταλανούς για δύο χρόνια (2014-2016).

Την τρέχουσα σεζόν, ο Σατοράνσκι με τους Ουίζαρντς σημείωσε σε 55 ματς είχε 3,6 πόντους μ.ο και 3,3 ασίστ μ.ο . Στις συνολικά δύο σεζόν του στην Εuroleague (2014-15 & 2015- 16) είχε 56 συμμετοχές και 8,2 πόντους μ.ο και 3,8 ασίστ μ.0 και 2,9 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…