Κεντρική Διεθνή Eurocup Eurocup: Πρόωρος τελικός ανάμεσα σε Βαλένθια και Βίρτους Μπολόνια

Eurocup: Πρόωρος τελικός ανάμεσα σε Βαλένθια και Βίρτους Μπολόνια

Eurocup

Απόψε θα γνωρίζουμε το ζευγάρι του τελικού του φετινού Eurocup. Η εκπληκτική Μπούρσασπορ ήδη περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της. Τόσο η Βαλένθια όσο και η Βίρτους Μπολόνια έχουν υψηλές βλέψεις στη φετινή διοργάνωση και κάλλιστα θα μπορούσαν να αποτελούν το ζευγάρι του τελικού.

Και οι δύο ομάδες διαθέτουν ποιοτικά ρόστερ και αναμένεται να γίνει σκληρή μάχη. Οι Ισπανοί έχουν φέτος πάρει τον αέρα των Ιταλών μετρώντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (97-96 στην Ιταλία στις 10/11) και 83-77 (στην Ισπανία στις 9/2). Ωστόσο, αυτό έχει μικρή σημασία, καθώς τα νοκ- άουτ είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια και οι δύο μονομάχοι είναι ισοδύναμοι.

Ο νικητής του Eurocup εξασφαλίζει απευθείας εισιτήριο για την Eurolrague της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αυτό το γνωρίζουν καλά τόσο η Βαλένθια όσο και η Βίρτους Μπολόνια. Θα κάνουν ο,τι περνάει από το χέρι τους για να κατακτήσουν τη δεύτερη σπουδαιότερη ευρωπαϊκή διασυλλογική μπασκετική διοργάνωση.

Για τη Βαλένθια την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Χέρμανσον και Πουέρτα. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων δεδομένα θα απουσιάσουν οι Έκπε Ούντο και Αβούντου Αμπάς. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό της 11ης την εκπληκτική Μπούρσασπορ, η οποία πλέον είναι για όλες τις ομάδες μια υπολογίσιμη αντίπαλος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Eurocup

Δειτε επισης

Προμετέι – Άρης 95-67

Δεν τα κατάφερε ο Άρης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Eurocup Ο Άρης δεν τα κατάφερε…