Κεντρική Β' Εθνική Εθνικός Πειραιά: Στο πλευρό του Χούμπαυλη η Ζωηρού

Εθνικός Πειραιά: Στο πλευρό του Χούμπαυλη η Ζωηρού

Εθνικός

Η Ισμήνη Ζωηρού θα είναι η άμεση συνεργάτης του Νάσου Χούμπαυλη τη νέα σεζόν στον πάγκο του Εθνικού.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ισμήνη Ζωηρού. Η έμπειρη προπονήτρια θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας μας, καθώς θα αποτελέσει την άμεση συνεργάτη του κόουτς Χούμπαυλη.

Η Ισμήνη Ζωηρού μέχρι πρότινος ήταν βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα του ΕΦΑΟΖ, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο από τη Γ’ Εθνική Κατηγορία στη Β’ Εθνική. Στο παρελθόν έχει βρεθεί ακόμη στους πάγκους των: Δόξα Βύρωνος, Εσπερίδες Καλλιθέας, Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων, Παγκράτι, Πόρτο Ράφτη, Ποσειδώνας Νέου Ψυχικού και Νήαρ Ηστ.

Η Ισμήνη Ζωηρού δήλωσε σχετικά: “Θέλω να ευχαριστήσω την επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού, αλλά και προσωπικά τον κ. Δημήτρη Καραφαντή και τον κόουτς Χούμπαυλη για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου.

Ο τρόπος και η αμεσότητα με την οποία με προσέγγισαν, με έκαναν να νιώσω τόσο οικειότητα, όσο και σιγουριά για αυτή μου την απόφαση. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα υπηρετήσω ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της χώρας και ανυπομονώ να ζήσω την ενέργεια των φιλάθλων μας. Από μεριάς μου θα προσπαθήσω να συμβάλλω τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσόρισες Ισμήνη!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …