Κεντρική Β' Εθνική Εθνικός: Ανανέωσε τη συνεργασία με τον Νίκο Παπουτσή

Εθνικός: Ανανέωσε τη συνεργασία με τον Νίκο Παπουτσή

Εθνικός

Ο Εθνικός ανακοίνωσε την παραμονή του Νίκου Παπουτσή και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.  Ο παίκτης αποτέλεσε ένα από τα βασικά όπλα της ομάδας του Πειραιά, το οποίοι οι άνθρωποι της θέλησαν να διατηρήσουν.

Η ανακοίνωση:

Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Παπουτσή. Ο Νίκος αποτέλεσε έναν από τους πυλώνες της ομάδας τη φετινή σεζόν και θα είναι και τη νέα χρονιά ένα από τα σημαντικά γρανάζια της μηχανής του κόουτς Χούμπαυλη. Τα μέλη της επιτροπής, όσα χρόνια βρίσκονται στη διοίκηση της ομάδας, έχουν αποδείξει ότι αναγνωρίζουν την προσφορά των παικτών και το δείχνουν έμπρακτα.

Ο Νίκος Παπουτσής καθ’ όλη τη διάρκεια της περσινής σεζόν ήταν από τα μεγάλα όπλα του τεχνικού τιμ της ομάδας. Ο Έλληνας φόργουορντ πρόσφερε πολύτιμες λύσεις σε άμυνα και επίθεση και βοήθησε την ομάδα να παραμείνει στη Β’ Εθνική

Ο Νίκος Παπουτσής δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα παραμείνω στον Εθνικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την επιτροπή του τμήματος μπάσκετ, αλλά και το τεχνικό τιμ που μου δείχνουν έμπρακτα την στήριξη τους.

Φέτος, αν και δεν ξεκινήσαμε καλά, καταφέραμε με έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Τη νέα σεζόν θα προσπαθήσω να συμβάλλω κι εγώ στην επίτευξη των στόχων μας.

Εύχομαι να έχουμε μια καλή μπασκετική σεζόν και όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνικό τιμ, παίκτες και φυσικά ο κόσμος μας να πετύχουμε τους στόχους μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Αλλαγή ημέρας για το Πρωτέας Βούλας – Τα Φανάρια

Αλλαγή στο Πρωτέας Βούλας – Τα Φανάρια λόγω καιρικών συνθηκών. Η απαγόρευση απόπλου …