Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ «Ένα μπουκέτο σε έχω αγάπη»: Απειλές και ξύλο από 10 μαθήτριες σε γυμνάσιο στα βόρεια προάστια (βίντεο)

«Ένα μπουκέτο σε έχω αγάπη»: Απειλές και ξύλο από 10 μαθήτριες σε γυμνάσιο στα βόρεια προάστια (βίντεο)

μαθητές

Την άμεση παρέμβαση της πολιτείας όσο και των υπευθύνων του σχολείου ζητούν γονείς μαθητών που υφίστανται καθημερινά παρένχληση από ομάδα 5-10 κοριτσιών.

Γονιός ανέφερε συγκεκριμένα πως η κόρη του δέχεται καθημερινά απειλές, ενώ παρουσίασε και βίντεο με μία παρέα κοριτσιών να εκφοβίζει άλλους μαθητές με την βοήθεια μεγαλύτερων αγοριών του σχολείου.

«Της την έπεσαν από πίσω και μία από αυτές τις κοπελιές άρχισε να φωνάζει δυνατά μέσα στο αυτί της. Πρακτικά την ξεκούφαναν» είπε ο πατέρας στη κάμερα, ενώ ανέφερε ότι πήγε στην διευθύντρια για να εκφράσει τα παράπονά του και ζήτησε εγγυήσεις για την ασφάλεια της – χωρίς όμως να λάβει κάποια ικανοποιητική απάντηση.

Μια μητέρα κατήγγειλε επίσης την παρέα των πέντε κοριτσιών που απειλεί τα παιδιά: «Τους ζητάνε χρήματα, τους λένε να πάνε πίσω στην γωνία του σχολείου να τα δείρουν».

Στη δημοσιότητα έδωσαν ακόμη μηνύματα που έχουν δεχθεί παιδιά στο κινητό τους, ενώ μία μητέρα ανέφερε πως αναγκάστηκε να απομακρύνει το παιδί της από το σχολείο.

Σε μία συγκεκριμένη συνομιλία φαίνεται ότι η μαθήτρια γράφει σε κορίτσι το εξής:

«Ξέρεις ποια είμαι εγώ, ένα μπουκέτο σε έχω αγάπη μου».

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…