Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Δολοφονία στην Καβάλα: Εξιτήριο αναμένεται να πάρει ο 55χρονος συζυγοκτόνος

Δολοφονία στην Καβάλα: Εξιτήριο αναμένεται να πάρει ο 55χρονος συζυγοκτόνος

γυναικοκτονία Καβάλα

Ο δράστης της δολοφονίας της Αϊντας αναμένεται να απολογηθεί αύριο στην ανακριτή, καθώς οι ιατροί τον εξέτασαν και έκριναν πως μπορεί να λάβει τελικά εξιτήριο από το νοσοκομείο Καβάλας.

Ως τώρα δεν έχει «σπάσει» και σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος και στο παρελθόν έχει υπάρξει καταγγελία εις βάρος του από πρώην σύντροφό του για βίαια περιστατικά.

Ωστόσο εξιτήριο αναμένεται να πάρει από το νοσοκομείο ο συζυγοκτόνος. Σήμερα το πρωί οι θεράποντες ιατροί τον εξέτασαν και έκριναν πως αύριο μπορεί να λάβει τελικά εξιτήριο από το νοσοκομείο Καβάλας.

«Υπήρχε προετοιμασία, τα είχε προσχεδιάσει όλα», δήλωσε ο Μανώλης Βονικάκης. «Υπάρχουν στοιχεία για το παρελθόν του και καταγεγραμμένα περιστατικά εις βάρος του», πρόσθεσε.

Σούρας: «Είναι ο Μπάμπης νούμερο 2»

Τις ομοιότητες στο ψυχολογικό προφίλ του γυναικοκτόνου της Καβάλας σκιαγράφησε ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Σούρας χαρακτήρισε τον 55χρονο καθ’ ομολογίαν δράστη ως «Μπάμπη νούμερο 2».

«Έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει όλα τα χαρακτηριστικά της αντικοινωνικής διαταραχής της προσωπικότητας. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο δράστης ήταν βίαιος και απειλητικός.

Ο κόσμος τι άλλο πρέπει να δει για να καταλάβει ότι ο δολοφόνος της διπλανής πόρτας είναι εκεί και περιμένει; Ο δολοφόνος έχει δείγματα και συμπτώματα, αλλά εμείς δεν θέλουμε να τα δούμε για να προλάβουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…