Κεντρική Γυναίκες Χέλσινμποργκ: Ευχαρίστησε τον Θάνο Νίκλα για την επιτυχημένη σεζόν [pic]

Χέλσινμποργκ: Ευχαρίστησε τον Θάνο Νίκλα για την επιτυχημένη σεζόν [pic]

Χέλσινμποργκ

Η Χέλσινμποργκ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Θάνο Νίκλα για την επιτυχημένη σεζόν που κατέγραψε στη Σουηδία. Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού αν και ήταν από τα φαβορί του υποβιβασμού κατάφερε να τερματίσει στην 9η θέση και εν τέλει να σωθεί.

niklas helsiborg telos

Στη σουηδική Μπασκετλίγκαν γυναικών όλοι αναγνωρίζουν ότι η ομάδα του Νίκλα απέδωσε ωραίο μπάσκετ. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες και το αρκετά μειωμένο μπάτζετ τα κορίτσια πάλεψαν με αξιώσεις σχεδόν σε κάθε αγώνα.

Η διοίκηση των «μπλε» στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι ο Θάνος Νίκλας συνεισέφερε πολλά στην ανάπτυξη του συλλόγου, γράφοντας ιστορία με το τμήμα μπάσκετ γυναικών. Να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα δε θα κατέβει τη νέα σεζόν στην Α1 γυναικών της Σουηδίας λόγω οικονομικών δυσκολιών. Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Χέλσινμποργκ, αναζητά πλέον το νέο σταθμό της καριέρας του είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χέλσινμποργκ:

«Έχεις μοιραστεί την αγάπη και τις γνώσεις σου στον οργανισμό μας. Συνεισέφερες στην ανάπτυξη του συλλόγου σε πολλά μέτωπα και έγραψες ιστορία μαζί με τη γυναικεία ομάδα μας.

Ευχαριστούμε Αθανάσιε Νίκλα, θα είσαι πάντα μέλος της οικογένειάς μας! Ελπίζουμε να σε δούμε ξανά σύντομα. Καλή τύχη με τις νέες σου περιπέτειες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…