Κεντρική Γυναίκες Χατζηγιακουμή: «Ο Πρωτέας Βούλας επέστρεψε εκεί που ανήκει»

Χατζηγιακουμή: «Ο Πρωτέας Βούλας επέστρεψε εκεί που ανήκει»

Πρωτέας Βούλας

Στην Α1 Γυναικών επέστρεψε ο Πρωτέας Βούλας, καθώς επικράτησε του Πιερικού Αρχέλαου στο τελευταίο μπαράζ της Α2 που έδινε εισιτήριο ανόδου. Η Ανθή Χατζηγιακουμή, μιλώντας στην ΕΟΚ, αναφέρθηκε στην φετινή προσπάθεια του Πρωτέα Βούλας τονίζοντας ότι το καλό κλίμα και η σκληρή δουλειά αποδείχθηκαν καταλυτικοί παράγοντες.

«Μετά την ήττα από τον Εύνικο στο πρώτο μπαράζ παρόλο που στεναχωρηθήκαμε είχαμε μπροστά μας δυο εβδομάδες όπου δουλέψαμε σκληρά, ακολουθήσαμε το πλάνο της προπονήτριάς μας Ελένης Μίχα και μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε την Κυριακή στη Λαμία», ανέφερε η Ανθή Χατζηγιακουμή.

Παρά το γεγονός ότι ήταν ένα παιχνίδι χωρίς αύριο οι αθλήτριες του Πρωτέα Βούλας ανταποκρίθηκαν στο έπακρο. «Αυτό μας έδωσε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο γιατί ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς ήταν η άνοδος και το είδαμε ως έναν αγώνα δίχως αύριο. Πριν το παιχνίδι λέγαμε να μπούμε στο παρκέ και να το απολαύσουμε, καθώς ήταν η τελευταία μας ευκαιρία να ανταμειφθούν οι κόποι όλης της χρονιάς. Και όλα αυτά χωρίς βέβαια να αγχωθούμε.  Είχαμε πολύ καλό κλίμα όλη τη χρονιά και είμαστε σαν μια οικογένεια, ενώ ο βασικός κορμός της ομάδας είναι χρόνια μαζί. Νομίζω ότι το καλό κλίμα μαζί με την σκληρή δουλειά που κάναμε μας βοηθήσαν να πετύχουμε τους στόχους μας».

Όσο για το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε όταν τελείωσε ο αγώνας….  «Είπα….ναι τα καταφέραμε. Πετύχαμε το στόχο μας και φέραμε τον Πρωτέα Βούλας εκεί που ανήκει, δηλαδή στην Α1 Γυναικών. Η αλήθεια είναι ότι ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι και φάνηκε. Από την στιγμή που μπήκαμε στο πούλμαν είχαμε πει ότι πάμε συγκεντρωμένες για τον στόχο μας. Έχουμε μια ομάδα δεμένη, είμαστε κοντά η μία στην άλλη και αυτό βγήκε και μέσα στο γήπεδο. Είχαμε όρεξη για τον αγώνα και το θέλαμε πολύ. Θυμάμαι να πανηγυρίζουμε σε κάθε καλάθι και να έχουμε ενθουσιασμό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…