Κεντρική Β' Εθνική Χαρτοματσίδης: «Ένας δημιουργικός κύκλος κλείνει»

Χαρτοματσίδης: «Ένας δημιουργικός κύκλος κλείνει»

Χαρτοματσίδης

Ο κύκλος της ΑΕ Πεντέλης έκλεισε. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρέθηκε στη Β’ Εθνική. Ο κόουτς Χαρτοματσίδης που ήταν και ο ιθύνων νους των επιτυχιών από την άκρη του πάγκου είδε την ομάδα του να μαστίζεται από εσωτερικά προβλήματα. Έτσι, αποχωρεί με το κεφάλι ψηλά, έχοντας μάλιστα κατά καιρούς αποδώσει πολύ καλό μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κώστας Χαρτοματσίδης:

« Ενας παραγωγικος και δημιουργικός κύκλος επταετίας φτάνει στο τέλος του. Ένας κύκλος με έντονα συναισθήματα , στιγμές υπερηφάνειας και άπειρα μαθήματα ζωής. Ομάδες-παρέες , σχέσεις εμπιστοσύνης και αυτοθυσίας αλλά και εγωισμοί , προδοσία , λάθος κρίσεις. Μαζί φτάσαμε εκεί που η ομάδα δεν είχε ξαναφτάσει. Ανεβήκαμε ως την Β Εθνική ,την ζήσαμε , παίξαμε για το κύπελλο Ελλάδας , ακούσαμε λόγια κολακευτικά για το όμορφο μπάσκετ μας.

Το μεγαλύτερο μάθημα όμως ήρθε στο τέλος: Μαζί βιώσαμε και την αποτυχία , που μόνο όταν την γνωρίσεις μαθαίνεις να ζεις χωρίς τον φόβο της. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που αποτέλεσαν την ομάδα της Πεντέλης κατά την θητεία μου. Την διοίκηση που με εμπιστεύτηκε και ειδικότερα τους δύο μπασκετικούς μου πατέρες.

Έναν προς έναν τους πολύτιμους συνεργάτες μου. Έναν προς έναν τους παιχταραδες μου. Ζητώ συγγνώμη σε όσους αδίκησα , στεναχώρησα ή απέτυχα να προστατέψω. Αντίο Πεντελάρα μου! Σου εύχομαι μόνο καλές στιγμές!».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …