Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Basket League: Τα επιτεύγματα του Ολυμπιακού κόντρα στο Περιστέρι

Basket League: Τα επιτεύγματα του Ολυμπιακού κόντρα στο Περιστέρι

Ολυμπιακός basket

Ο Σάσα Βεζένκοφ είχε 4/4 βολές με τις οποίες έφτασε τις 200 εύστοχες σε 142 αγώνες στη Stoiximan Basket League. Έχει πλέον 202/259 (77,99%).

Παράλληλα ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» έχοντας 15 πόντους και 11 ριμπάουντ, σημείωσε double-double και στο δεύτερο ματς της σειράς –είχε 20 πόντους και 15 ριμπάουντ στο πρώτο- προσπέρασε τον Δημήτρη Αγραβάνη και έφτασε τον Σακούρ Τζούστον στα επτά και στη δεύτερη θέση της λίστας του φετινού Πρωταθλήματος. Ήταν το τρίτο από τα επτά double-double του Βεζένκοφ στο οποίο έμεινε χωρίς λάθος.

Ο Γουόκαπ πρόλαβε να μπει σε ιστορικά… κιτάπια της Basket League:

Ήταν το 12ο double-double του Ολυμπιακού στο φετινή Basket League και με αυτό, έφτασε τη Λάρισα στη δεύτερη θέση της λίστας πίσω μόνο από τον Άρη που είχε 15. Ο Κώστας Σλούκας είχε δύο τρίποντα (2/4) με τα οποία έφτασε τον σημερινό ασίσταντ κόουτς του Περιστερίου Vitabiotics στην 9η θέση της ιστορικής λίστας του Ολυμπιακού έχοντας από 140.

Με τις τέσσερις ασίστ που μοίρασε στο σημερινό παιχνίδι, ο Τόμας Ουόκαπ μπήκε στην 20άδα των ξένων πασέρ του Ολυμπιακού. Έφτασε τις 92 και ξεπέρασε τον Όλιβερ Λαφαγιέτ που έπαιξε στην ομάδα στην περίοδο 2014-15. Με τα πέντε ριμπάουντ που είχε στο δεύτερο ματς της σειράς με το Περιστέρι Vitabiotics, ο Μουσταφά Φαλ έγινε ο 55ος ξένος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού που έφτασε τα 100 στη Stoiximan Basket League.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…